Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak elélveznek, amikor felakasztják őket?
Bocsi, hogy ide írtam, nem találtam ehhez kapcsolódó jobb témakört.
Egyik barátnőm mesélte, hogy ha a férfiakat felakasztják elélveznek.
Ezt azért mondta, mert láttunk egy képet p. extrémen, ahol egy halott felakasztott férfinak, felállt.
Ööööööö
Igazából majdnem elkezdtem mondani hogy hülyeség, de pont multkor olvastam egy könyvet, a Világ összes növénykülönlegességeiről, ott volt a Mandragóra, hogy elvileg az így keletkezik(A legenda szerint persze) a felakasztott emberek lecsöpögő spermiumából. Na most csaknem voltak olyan perverzek az emberek akkoriban, hogy ilyen baromságot kitaláljanak a Mandragórának.
Értem, de én most konkrétan arra célzok, hogy ennek van valami folyamata?
Nem arra, hogy ki-mire izgul.
"Bármilyen vadul is hangzik ugyanis, a hír igaz: az akasztás bizony merevedéshez vezethet. Fulladásos haláleseteknél tankönyvi adat az ejakuláció bekövetkezése; ebben még a fellépő görcskészség is szerepet játszik.
Olyannyira igaz a merevedés (a kapcsolódó kéjérzettel) és az akasztás kapcsolata, hogy a mesterségesen előidézett oxigénhiányt néhány gyakorlatiasabb gondolkodású, roppant magányos férfi – kikből viszont éppen a realitásérzék hiányzik – a jelenséget fel is használja afféle pótszer gyanánt. Hogy ezt megtehetik, annak egyszerű élettani magyarázata van. Az agyi oxigénhiány a köztiagy egy jól meghatározott területén lévő receptorokat ingerületbe hozza. Ezen sejtek egyre fokozottabb izgalmi állapota átterjed a környezetre, s az itt található, kéjérzet kialakulásáért felelős területek potyaingerülete hozza meg a kívánt érzést."
Hirtelen ennyit találtam, de egy könyvben olvastam róla bővebben. Talán Középkori kínzások volt a címe, de nem vagyok benne biztos.
Huuuuu... gondolkodjunk. Reggeli merevedéskor mire izgulsz? A melletted zümmögő légyre, mert röptében is...? :)
"A bizarr ötlet a wikipédia szerint a XVI. század óta terjed, amikor is az akasztásos kivégzéseknél megfigyelték, hogy a kötélen lógó férfiak pénisze keményen meredezett, mi több, egyesek még a nadrágjukba is ejakuláltak (halál-orgazmus). Feljegyzések tanúsítják, hogy egy idő után az erekciós zavarokkal és impotenciával küzdők ebből kiindulva az önfojtogatás módszerét használták kezelésképp. Később azonban kiderült, hogy az akasztás során bekövetkezett izomreakciók miatti erekciónak semmi köze a fojtogatós szex fiziológiájához."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!