Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell általánosítani? Konkrétan a "plázacica üresfejű" és a "jó pasi üresfejű" általánosításra gondolok!
Istenem, akkor most nyilvánosan mentegeted magad...?
Ha neked jól esik, tedd, a többit ki nem szarj@ le?
Az emberek mindenképpen kialakítanak rólad egy képet, mert nem beszélgettek veled, viszont muszáj valahova elhelyezni téged, valamelyik 'dobozba'. Ez alapvetően nem egy rossz dolog és nem elkerülhető. Pl. egyik ismerősömnek nagyon rossz arca van, kb. egy sorozatgyilkoshoz hasonló... na ne mondd, hogy te leállnál beszélgetni vele. Attól függetlenül rendes, édes, kedves, de nem tehet róla, mindenképpen rossz érzést ad az embereknek először.
Én pl. nem öltöznék rikító színekbe, nem járnék szoliba és nem lennének műkörmeim. Mert nem én vagyok. Ennyi.
Az első benyomás azért fontos, de én sokszor kapom vissza, hogy "milyen jó, hogy alkalmunk volt beszélgetni", mert olyan szigorúnak és morcinak tűnök.
Sztem itt az a probléma, hogy neked alapvetően ostoba kisugárzásod van. ezért tartanak üresfejűnek. a szoli meg a műköröm meg még rá is tesz egy lapáttal... az emberek már csak ilyenek.
bocsi.
"Baj ha valaki szereti,ha megnézik az utcán, ha nőnek érezheti magát???"
hmm, én úgy is nőnek ézem magam, hogy nem szolizom, a körmömet magamnak ápolom és készítem el otthon, és minimálisan sminkelek. továbbá nem vagyok irigy a plázacicákra, mert a visszafogott külsőmmel is elég jól érvényesültem idáig az életben, beleértve a ffiakat is. tényleg nagyon úgy tűnik, hogy magadat mentegeted. ám fontos, hogy valamivel tisztában legyél: a plázacicás külsőddel együtt azt is vállalnod kell, hogy lesznek emberek, akik üresfejűnek fognak nézni. tehát nem lenne jogod háborogni. az emberek ugyanis hajlamosak sztereotípiákat gyártani, ezellen te meg az égvilágon semmit nem tudsz tenni.
és tudod mit? valóban nem vagy valami okos, mert ha erre, amit fentebb írtam magadtól is rájöttél volna, akkor nem itt sivalkodnál, hogy üresfejűnek hisznek.
Ne is törődj velük.
Tudod én hányszor kaptam már izomagyú kifejezést,persze olyanoktól akikről esik le a szakadt agyon mosott gatya.
Vagy ha pasi akkor egy nyikhaj igénytelen vagy ha csaj akkor kövér és szintén igénytelen meg az átlag ember,akik tudják,hogy sajnos ilyen szép nőt/jóképű pasit sose kaphat meg,mert ehhez igenis tenni kell.
Engem is megbámulnak a nők,mive4l nagyon adok magamra,szoli,heti 4 edzés,minőségi ruhák,amiket külföldről hozz a haver.
És mellette én is dolgozok,üzlet,meg egyetem is.
Ha egy átlag ember ilyen tempót diktálna mint én pl,akkor tuti már első nap OFF-olna.
Irigység minden irigységből fakad,nem gondolnak bele,hogy egy fullos külsőért nagyon sokat kell tenni.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!