Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Győrben normális fiúkkal ismerkedni?
16 éves lány vagyok, aki nem jár bulizni, nem cigizik, nem iszik.
Hozzám hasonló kedves, jófej fiúkkal szeretnék ismerkedni:)
Háát utcán...
Ott senki sem mászkál csak úgy céltalanul (csak a nyugdíjasok)XD
Mindenki megy valamerre szerintem nem érdemes zavarni utcán az embereket max buszmegálló vagy pláza és hasonlók.
Ha még mindig érdekel a dolog akkor nekem is dobhatnál egy privátot :) Győri vagyok, és a több is stimmel, sőt, minden vágyam egy olyan lány mint te :P
16/f
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én lennék a te eseted, kár, hogy messze laksz tőlem. :/
Buszmegállókba akárkihez odamehetsz valamivel kapcsolatban érdeklődni - hogy innen indul-e az a busz vagy mikor és akkor megkérdezni - te nem a Vida Kristóf osztálytársa vagy a Krúdy-ba? Nem? Esküdtem volna rá, melyik suliba jársz? És akkor jöhet a beszélgetés... Felveszed vele a kapcsolatot facebookon aztán indulhat a banzáj. Ismerkedni lehet még ugyanígy suliba, buszon, parkokban, sport révén, szakkörökön... Csak nyitott szemmel kell járni :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!