Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek jobban lányok? : ha egy férfi girnyó, esetleg van rajta egy kis felesleg, vagy a kigyúrtat?
Szia!
En nem szeretem a girnyokat es a nagyon kigyurt pasikat sem!
Szeretem ha egy pasinak szeles a hata es van karja.
A borotvalt honalj rendben, de pl a borotvalt lab vagy mellkas kiabrandito. Utobbi kerdesedre: nem minden a meret.... :)
nem szeretem a vékony pasasokat, sem a pocakosokat. legyen szálkás,sportos, ha nem is kigyúrt, bár azzal se lenne bajom.
hónaljkutyát nem szeretem :) mellkason szeretem a szőrt. intim helyeken pedig legyen fazon, tartsa karban, nyírja vissza rövidebbre, de a csupaszt ott sem szeretem annyira túl kisfiús :)
a méret nem minden... én azért ha egy kicsi vagy nagy kuki között választhatok akkor nyílván a nagyobbat fogom választani. voltam már eléggé kicsi szerszámú sráccal, ne élveztem vele sajnos annyira a dolgot, ez az igazság. persze volt már átlagoskás (szintén nem túl bajnok méret) mérettel is dolgom, de valami fantasztikusan használta a srác.
Testalkat: inkább átlagos. semmi esetre se dagi, és nem is izomagy..
Borotva: csak hónalj. max még szedje a szemöldökét, ha középen összenő, mert szerintem az eléggé khm.. érdekes. ott lent pedig semmiképp se borotválja. az olyan, mintha csontival szexelnék. csak vágja rövidebbre.
Hajszín: igaz nem kérdezted, de nekem ez az egyik legfontosabb :P (külsőben) sötétbarna vagy fekete. mindenképp! nem birom a szőkéket oO
Pénisz: ne legyen lófsz méretű, de azért kukacka se. átlagos méret, és tudja használni (:
Amig nem akkora mint Budha nem számít a suly. :)
Ha egy pasinak szőrös a mellbimbója az nagyon kiábrándító nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!