Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj mindenkinek maszturbálnia?
én nem akarok...
mindenkinek muszáj?
nem baj ha nem csinálom?
a hapsiknak muszáj heti kétszer legalább lefejni, mert ha álmába éri a magömlés akkor ragad a takaró és az kellemetlen xD
csajoknál nincs ilyen gond , de azért illik nekik is nedves játékokat űzni, mert ha akkor nedvesedik be amikor nem kéne kínos helyzeteket okozhat a ruhán lévő foltocska, szóval a nedv adagot illik folyamatosan termelni ...
Egyes vallások tiltsák az önkielégítést, de modern világban élünk, szóval ez elfogadott dolog hogy mindenki titkolja, mindenki gusztustalannak tartja, de mindenik csinálja xD
Ne aggódj, én sem szoktam. Nem mondom, biztosan jól esne néha, de valahogy furcsának tartom, hogy én, saját magammal...mert én nem magamba vagyok szerelmes, meg nem is a zuhanyrózsába, hanem a barátomba. És megfelelő érzelmi töltet nélkül nekem nem is igazán esne jól.
21/L
Senki nem mondta hogy kell, de jó. :)
Mondjuk az utóbbi időben inkább a barátomra bízom a dolgot.. Ha ő kényeztet, az SOKKAL-SOKKAL jobb.. :P
köszönöm a válaszokat....
/és az utólsó 3 embernek is megy a mancs/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!