Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nyugtatja magát azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyugtatja magát azzal sok kövér csaj, hogy a fiúk a husi lányokat szeretik, mikor ez nincs így?

Figyelt kérdés
Most nem bunkóságból mondom, de én nem tudom, hol élnek ezek a lányok. Voltam 70 kiló, de akkor már a kövér kategóriába tartoztam, aztán 55 kilósan, izmosítva, feszesen meg már a bombanő kategóriába. Miért hiszik azt a kövér lányok, hogy a fiúk azt szeretik, ha valaki hájas?
2011. jan. 22. 15:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Amit belinkeltél képet,nah a jobboldali testalkat stimmel rám,mégsem érzem magam k*urvára elhízottnak,mert egy nőnek nőiesnek kell lennie nem pedig fagylatpálcikának.

Nemértem miért a médiába mutatott anorexiás színész az aki jó testalkatu,nő.

Miért nem az a normális mit régen,hogy a nő az igen is legyen nőies,legyen képes egy makk egészséges gyermeknek életet adni.

2011. jan. 22. 15:29
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Pedig el vagy hízva. Ez abszolút nem egészséges és a gyerek sem lesz az, akit megszülsz. Mellesleg nem csak a kövér (linkelt alak) és a fogpiszkáló alak létezik, hanem a sportos, feszes is. És hidd el, hogy vonzóbb egy "van rajta mit fogni, de nem hájat, hanem izmot" nő, mint egy termékenység megtestesítője zsírdisznó.
2011. jan. 22. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, kinek mi a kövér. Nekem tetszenek azok a nők, akikről az egyik válaszoló küldött linket.
2011. jan. 22. 15:38
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

Csak a fehérnemű modelleket kell megnézni, ők állítólag régebben szóba se jöhettek volna, mint "A" modellek. Már igyekznek rajta változtatni, kitört vmiféle lázadás e téren:)

De legtöbbször igaz az, hogy az szép, ami egészséges is!

Nem beszélve arról, h a túl sok fölösleg kényelmetlen, nehezebb a mozgás is stb.

A középarány a jó, mindenkinek megvan a sajátja.

2011. jan. 22. 15:39
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

Miért is ne lennék egészséges?Vagy magyarázd már el ha gyermekem lesz akkor miért is lesz beteg,egészségtelen baba?Eléggé nagy baj,ha izmot lehet fogni egy nőn és az a jó középút.

Mégvalami : miért is .. .

,,egy termékenység megtestesítője zsírdisznó."

akinek ilyen alakja van?Nagyanyáink idejében ez volt a normális női testalkat és nem a jólét miatt!Na akkoriban születtek aztán igazi egészséges gyermekek!Nem pedig ebben a hulladék 100 féle fogamzásgátlót szedő ,,huh de sportos-szép alakom van" világban.

2011. jan. 22. 15:45
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
A jobboldali meg a baloldali ugyanaz a nő, ugyanazzal a testalkattal gondolom nem előtte-utána, 10 kilóval és 10 tortával kevesebbel...:) A jobb oldalin nem látszanak fölös hurkák, a másikon igen. Ez még nem vészes! Lehet egészséges, ha nem tényleg napi 1-2 tortától ilyen egy ember testalkata, van hogy ezt dobja a gép, inkább mint állandóan szédelegjen mint egy vérszegény szúnyog a koplalástól mondjuk.
2011. jan. 22. 16:05
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Régen is sok beteg gyerek született, csak akkora egy családban nem 3gyerek született max, hanem legalább 10, és amelyik életképtelen volt, az meghalt, és volt helyette másik, hogy biztosan legyen utód.

Most meg születik egykét gyerek, és ha betegek, akkor inkább gyógyítják őket, mégha az egész életét nyomorultan kell eltöltenie akkor is.

Kérdésre válaszolva meg elmondanám hogy KUURVÁRA nem az számít hogy hány kiló egy adott csaj, hanem az hogy milyen az arca, az alakja, a kisugárzása stbstb... Láttam már picit husisabb lányt, aki nagyon vonzó volt számomra az arca miatt...

Persze az más kérdés hogy szexuálisan ki mire gerjed. A többség a vékony formás testre, van aki a csontvázakra, van aki a picit húsosabb csajokra gerjed, nem lehet általánosítani.

2011. jan. 22. 16:31
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Arról, hogy a vékony lányok tuti fogyóznak és agyon koplaltatják magukat, annyit, hogy én 168cm és 52kg vagyok, kicsit túl vékony, de nem csontváz. Vékony derekam van, hosszú vékony lábakkal, de hozzá a mellem és a fenekem is formás szerencsére. És soha nem fogyóztam egy percig sem, sőt direkt próbálok úgy étkezni, hogy hízzak, de nem megy. Valaki ilyen alkat, sőt sokan. Nem kell ezért leszólni egy vékony lányt. Csak a dagadt csajok féltékenyek és nem tudnak jobb védekezési módot kitalálni. -.-

Egyébként ha valaki megkérdezi gyakorikérdéseken, hogy mit szeretnek a férfiak, több mint a fele a kövérebb csajt választja. Szóval ezért hiszik azt, amit. Nézzétek vissza a kérdéseket, főleg amikhez képek is vannak. A pasik többsége a legdagadtabb nők közül választ, nem a vékonyabbak közül.

2011. jan. 22. 17:02
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

Hájas: [link]

(akik 1be fürdőruhába vannak

Molett: [link]

mondjuk szerintem vele semmi baj...

normál: [link]

mondjuk ennél lehet kicsit hussabb is...

deszka: [link]

hát z már az anorexia határát súrolja

anorexiás: [link]

Erről ennyit, tényleg jobb, ha formás...és a kövér csajoknak, meg ha van önbizalmuk, igazán kedvesek lehetnek!!!!! Szóval ennyi...egyébként tényleg igazad van...de nézd meg;A kövérek kevesebbet csalódnak, tartósabb kapcsolataik vannak :D

2011. jan. 22. 17:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó te sem jól látod a dolgokat!!! az utolsó 2 lány MÁR anorexiás
2011. jan. 22. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!