Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik fiú haverom felajánlotta, hogy rutin vizsgám előtti éjszaka menjünk el egy kihalt mélygarázsba és ott segít gyakorolni. Rám fog hajtani?
Figyelt kérdés
A segítség jól jönne, mert jövő héten vizsgázok és nagyon izgulok, de barátnőim szerint nem csak a jó szándék vezérli és be fog próbálkozni, én nem tudom, remélem nem. Szinglik vagyunk mindketten,de én semmit se akarok tőle. Szerintetek? Fiúk ti "hátsó szándék" nélkül, csak baráti alapon felajánlanátok egy kezdőnek,hogy a kocsitokkal bénázzon?:S2011. jan. 21. 18:27
1/9 anonim válasza:
De miért mélygarázsba? Ott simán összetörheted az autót. Egy rutinpálya, amit nem használnak vagy parkoló, ami hasonló, sokkal megfelelőbb lenne.
Lehet, hogy tényleg akar tőled valamit.
2/9 anonim válasza:
Hát ja...pont egy mélygarázsban..hát hát
3/9 anonim válasza:
Hat, en nemreg vettem autot, es hidd el hogy az a fiu aki megengedi egy csajnak hogy hozzanyuljon, annak bizony arra van igenye hogy mashoz is hozzanyulhatnal...
4/9 anonim válasza:
Elég fájdalmas tud lenni, amikor rád hajt, de vegyél előtte nagy levegőt, és akkor talán nem fogja annyira megnyomni a kerék a belső szerveket.
6/9 anonim válasza:
mélygarázsba? hát, a tanuláshoz nem valami jó hely! nem tanulni akar, az biztos! szerintem ne! lehet, h rád fog hajtani, de már túlságosan is!
7/9 anonim válasza:
Vigyél valamit, amivel megvédheted magad.
8/9 anonim válasza:
éles szúró, vágóeszköz
csak ezt tudom mondani
9/9 kovpet válasza:
Inkább a kocsis részéhez szólnék hozzá, nem a szexeshez: nem sokat segít, ha más kocsival gyakorolsz, mint amivel vizsgázol. Sőt. A más jellemzők (fordulékonyság, váltó, kezelőszervek) miatt még rosszat is tehet. Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!