Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Multkor volt a suliban orvosi vizsgálat. Nálatok hogy zajlik?
A pénisz vizsgálata nem kötelező(csak elfelejtik közölni),tudod mikor engedtem volna hogy ott nézegessen meg nyúlkáljon bárki is.Régebben sem voltak ilyen vizsgálatok.Csak hatáorzottan meg kell mondani nem engeded a vizsgálatot de minden mást elvégezhet.
Ez eleve hülye vizsgálat hisz a herék,a golyó már születéskor leszáll,ez hülye kifogás.
Legközelebb nyisd ki a szád,és mond meg nem engeded,mert leközelebb amilyen tapitatos orvosok vannak képesek a fél osztály előtt elvégzeni és húzkodni a péniszed aki meg gyökér az engedi és meg sem mer mukkani.
Én bíztos nem engedném hogy mások előtt vizsgálják a tököm,nem vagyok gyökér,vagy buza,ezt azok engedik,ez nem normális eljárás,meg más osztálytársnak nincs ahhoz köze,meg semmi látni valója,hogy éppen hogyan húzkodják az előtte lévő tökét.
De nem is kötelező a vizsgálat sem,így kizárt hogy ha én nem akarok résztvenni rajta hogy a tököm nézegessék,középiskolás fejjel meg tuti nem nyúlkálna senki a gatyámba,csak a csajom.Gyökérnek kell lennie annak aki ezt hagyja,a csajokat sem vizsgálják pucéron mások előtt,meg a körzeti orvosnál sincs ilyen.
jó kamu szöveg,kizárt hogy iskolásoknál fiúk-lányok együtt zuhanyozanak.
A fityma,here vizsgálat kizárt,kérdezen ha akar valamit.A többi tabu,legközelebb kenet vétel lesz vagy mi.
Zuhanyzás meg más mint egy nemiszervet érintő vizsgálat.Nem hinném hogy egy lány,nő is megvizsgáltatná magát a másik előtt alul.
Nagyon vicces vagy utolsó,egy orvosnál sem kell felállítani a péniszed(még hogy maszturbàlni doki előtt?)
Vicces vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!