Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinájak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinájak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Nah, sziasztok :D. Az a bajom hogy van egy lány akit nagyon bírok és nagyon jó barátok vagyunk. Már elmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé, de nem válaszolt semmit rá és most teljesen úgy viselkedik mintha nem mondtam volna semmit neki. Szerintetek érdemes lenne még "hajtani rá" vagy már nem alakul ki semmi?? köszi hogy ha válaszoltok.. :) (egyépként vele megyek haza minden nap)13/F
2011. jan. 16. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Enis ebben a cipoben evezek: elmomdtam egy fiunak, de nem valaszolt.

Nah szoval ha sokaig nem mond semmit, akkor hagyd ezt a dolgot. Max felhozhatod neki a temat, hogy most akkor mi van, de ne nyomulj!! Ugyanakkor lehet, hogy picit meglepodott es nem tudta mit mondjon. De ne eldd bele magad a dologba! Az elet neha nagyon kegyetlen. Es semmi esetre ne bandd meg, hogy kimondtad mit erzel, ez nem szegyen es nem is ciki...

2011. jan. 16. 20:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Jaa értem hát az arcán látszódott hogy meglepödik..... Nagyom köszi a tanácsod. Mindenkiét megfogadom! Neked is ment a kéz:D...ja és hajrá neked is:)
2011. jan. 16. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem meg annyi, srác összejött egy másik lánnyal... Majd lesz más, amúgy már a kérdésedre válaszoltam. Remélem neked nagyobb szerencséd lesz mint nekem...., de túlélem :D
2011. jan. 17. 14:59
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi:D remélem akkor mással majd összejön....:D
2011. jan. 17. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
szilvás buktát mert azt szeretem!
2011. jan. 18. 16:28
 16/19 A kérdező kommentje:
ezt már vagy ezerszer olvastam... xD én is szeretem...
2011. jan. 18. 16:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes várnod rá, bár elég fiatalok vagytok, és az is lehet a gond, hogy kicsit szégyellős. Mindenesetre ne nagyon éld bele magad, de talán még egy kérdést megér. 21/L
2011. jan. 18. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
mond el neki még 1x és ha akkor se akkor akkor keress mást :)
2011. jan. 18. 17:10
 19/19 A kérdező kommentje:
rendben most már felhozom újra témát és meglátjuk mi lesz. mindenkinek ment a kéz!
2011. jan. 18. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!