Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik gázabb? 1 pénzes pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik gázabb? 1 pénzes pasi kitartottja, v. csóri, de több srác szeretője, akikkel jó barátok?

Figyelt kérdés

tegyük fel, van 1 csaj, akinek van 3 szeretője, akiknek nincs párjuk. Ők joban vannak egymással, haverjai a csajnak, és néha szexelnek. Aztán van 1 másik csaj, aki párkapcsolatban él x ideje, de csak azért van együtt a pasival, mert pénzes. akk most melyik a nagyobb k.?

20/L

2011. jan. 16. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
meg amúgy minden nő pénzbe kerül, ha már nem vagytok tinik! vagyis akkor mindenki k*rva? hát nem. Több autó állt a garázsban:D
2011. jan. 16. 14:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Hm...en mindkettobe bennevoltam:))es nem erdekelt mas velemenye...de a szeretoim nem voltak haverok:))ennel picit diszkretebben csinaltam:) Most meg megjobb helyzetbe vagyok:)) de lexarom, megvan mindenem es van komoly kapcsim is...szoval na...nekem igy teljes az elet! :) Es tudod mi a legjobb? Hogy mindezeket titokban tudom tartani:D
2011. jan. 16. 15:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne félj édes minden titok ki fog derülni:) és ebben én nagyon is biztos vagyok. Az idő amit hazudhatsz nem véges:D
2011. jan. 16. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
miért nem keresel magadnak csak egy barátot, aki igazán szeret?!
2011. jan. 16. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy nő jó híre sok férfi hallgatásán múlik.
2011. jan. 16. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Ugyanmar!Ha halalom utan derul ki akkor az nem erdekel:) De halalom utan engem is elfelejtenek nemhogy azt amit tettem eletem soran! S ha netan talan barmi kiszivarogna, ugyse lenne bizonyitek, s ha lenne akkor elkoltoznek innen egy egesz eletre...:D
2011. jan. 16. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Tudod, ha találkoznék veled biztos nem lennél ilyen vídám:) akár merre költözhetnél. És örülök, hogy ilyen hülyeségeket tudsz írni, mert csináltál nekem egy jó napot^^ de jó napom lett:D ennyit életemben nem röhögtem;)
2011. jan. 16. 16:21
 18/20 anonim ***** válasza:
torz párkapcsolatok és torz személyiségek...de nyilván nem jön rá egyikőjük sem, hogy nem jó megoldás, majd csak amikor megöregszenek és egyedül lesznek...Hallottam már ilyet, a nőci ötven fölött bárokba mászkált, ahol fiatal "haverokkal" töltötte az időt, aztán sírt az ismerőseinek, hogy milyen egyedül van, és senkire nem számíthat fontos dolgokban...Csak gratulálni lehet mindkettőtöknek a butaságotokhoz!
2011. jan. 16. 18:28
 19/20 anonim ***** válasza:
tudod kedves kérdező, nem azzal van a baj, ha valaki azt csinálja amit te csinálsz, vagy az ismerősöd, mert a fene tudja, kinek mi a jó. a baj az, hogy vannak olyan érzelmi nyomorékok, akik BÁRMIT megtesznek, csak mert képtelenek önállóak lenni. és ezt nem anyagi értelemben mondom. de aki 20 évesen képtelen arra, hogy meglegyen 1-2-3 hónapot pasi nélkül, mert különben semminek érzi magát, na az már gáz.
2011. jan. 16. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:
:))Ekkora hulkyeseget eletembe nem hallodtam!Ha valaki keptelen meglenni 3honapot pasi nelkul az az ember egy semmi? hat jo lokott lennek ha annyi ideig nem tarsalognek emberekkel...Tudod aki honapokon keresztul ferfi vagy no nelkul el az depis lesz...nem is egy olyan ismerosom van...es 1et ebbol en gyogyitottam ki:) En ugy gondolom hogy mindenki mas(hala a jo istennek) es mindenki maskepp gondolja el az eletet, maskepp eli at a dolgokat, de mondjuk ha ne adj isten holnap elut az auto vagy lezuhansz egy repulovel , de mondjuk annyira szerencses vagy hogy nem halsz meg csak csupan lebenulsz vagy epp gyogyithatatlan beteg leszel, azon fogod ragni magad hogy eddig miert is nem hasznaltam ki az idom, miert is nem hasznaltam ki azokat a lehetosegeket amik elottem alltak, es akkor rajossz hogy talan az a ferfi aki teged eljegyzett, vagy no aki hozzadment felesegul, most elhagy csak azert hogy egy egeszseges emberrel elje az eletet...Nah itt kezdodnek a problemak! A legtobb ember onzo sajnos, es nem erzi amit a masik:) De hat ha valaki onzetlen akkor azzal visszaelnek ,kihasznaljak, lekuncogjak:) Ne feledjetek el hogy minden ember artatlanul szuletik, es csak a tortentek az emberek valtoztassak meg oket, es lesznek olyanok amilyenek! Szoval mi mint aldozatok sem hiaba lettunk ilyenek:D 21L
2011. jan. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!