Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a külső vagy a belső a fontosabb? 15/L
01:18
Figyelj, a külső, és a belső is fontos, de NEM MÁSOK MIATT. Ha neked tetszik, és szeretnél vele járni, ne hagyd ki.
Szerintem neked kell tudnod. Ha együtt tudsz vele lenni minden rossz érzés nélkül, akkor vágj bele. Viszont ha egyáltalán semmi szépet nem látsz a külsejében, akkor nem érdemes...
Mielőtt valaki leugatna, én sem számítok egy jóképű srácnak.
de jó pedofilia megy ezerrel mit akar 15 éves csajtól 19 évesen ?:D na m1 .. aki zzzz az zzzz :D
19F
ahogy érzed picur :D 15 éves kiscajt semmi nem tesz felnőtté főleg ha ilyen idióta kérdéssel jön és a még idiótább bnői véleményére alapozza azon döntését hogy el kezd-e egy kapcsolatot :D szerinted felnőtt vagy? súlyos tévedés 1 kislány :S és mint olyan a pasi pedofil :D
k én kérek elnézést a törvény szerint már nem az .. de ilyen alapon 70 éves tata ha 14+os csajjal kavar az nem pedofil? mert a törvény szerint 14ig van liliom tiprás ?D ügyes vagy látom te is túl sok baromságot olvastál és mindent beveszel kanyar nélkül :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!