Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar senki sem összejönni veleM? Ilyen csunya vagyok?
2011. jan. 14. 21:12
22/34 anonim válasza:
EMO fiu vagy, vagy stílustalan és mell nélküli lány?
23/34 anonim válasza:
Nem hiszem el ,hogy senki se szeretne összejönni veled, nagyon szép vagy szerintem :)
24/34 anonim válasza:
"Mi az a baszott nagy cső? :o"
:D szerinted még is mi? nem kell hozzá túl sok fantázia, hogy rájöjj :D
25/34 anonim válasza:
Hallottál már negatív kisugárzásról?
Inkább próbálj meg természetesen viselkedni. Akkor az megy oda hozzád, akinek bejön a természeted.
26/34 anonim válasza:
nem, te nem csúnya vagy, hanem idióta
27/34 anonim válasza:
Csúnya nem vagy. Írj Sir Butchernek! Ő majd elmondja, hogy mi a gond. Mekkora jó válasz. Respect.
28/34 anonim válasza:
Én sejtem mi a gond.. Ne válogass annyira és biztos lesz párod ;)
29/34 anonim válasza:
sz.zk.rvás képek..blaa ettöl hánynom kell.2 akkora ego fejed van h elötted jár 3 méterrel..igy én sem jönék veled ösze..ijen fejeket wáá ijedjél meg..pff
30/34 Kingaa1 válasza:
Véleményem szerint azzal hogy a "mutrákot" bevegyíted a képbe azzal nem leszel magasabb rendű, vannak akiknek jól áll, de ez a személy nem te vagy. Most gondold el, kicsit kihivóbb ruci, természetesebb smink. Hol láttad hogy a szemet úgy ki kell húzni, mintha rajzolnál, ha már fested, fesd úgy hogy az nézzen is ki valahogy... s cseréld le már azokat a gyerekes pólókat valamire... hjaa és kérd meg a barátaidat hogy készitsenek képet rólad, nincs annál rosszabb mikor az összes képe egy csajnak úgy van h magával szembeforditsa s vagja a pofákat... azt hiszem hogy 14évesen én is ezt csináltam, kitettem a közösségi oldalra, volt vagy 200 képem, most csak azok vannak amiket más készitett, meg egy kettő, ami rég voltam, és valamilyen emlékhez köt, a többi mehetett a kukába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!