Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést?
Tudja egy srác, hogy bejön nekem, azóta is kedves, de vannak beszólásai, pl. hogy tudod, hogy sosem figyelek rád, vagy pl. ma mellettem volt csak hely, de aztán elintézte, hogy ne mellettem keljen ülnie.
Amúgy kedves, de ezek azért nem esnek túl jól.
Szerintetek azért ha nagyon kedves leszek vele, van rá esély hogy barátként megszereret? Miért viselkedik így velem?
Nem nyomulok, pont úgy viselkedek vele, mint mással, de tény, hogy kedves vagyok vele, de mással is, az is igaz, hogy szeretek ott lenni a közelébe, de nem nyomulok, vagyis direktbe nem, sosem voltam az a fajta lány.
Megmondtam neki, hogy tetszik, ha ez nyomulás akkor én tényleg nagyon tapasztalatlan vagyok, mert azt hittem az a nyomulás, ha egy lány rámászik egy pasira, taperolja meg ilyenek.
Nekem is rémes érzés, hidd el!
És hagyjam, de hát hagyom én... csak beszélgetek néha, pár szót szólok én is a társaságba, meg beszélek hozzá párszor a napi 8 óra alatt, azt csak lehet, de már nem tudom mit higyjek, mit lehet ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!