Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még bizony gyereklyány!!:D
Ne viccelj már, hagyd a hülye pofákat, a telefonodra sem kíváncsi senki, mert elmúlt már az a korszak, hogy menö legyen a kamerás mobil.
Amúgy szép csaj vagy, de az összkép kiábrándító.
Gondolom sokan csak megdugni akarnak.
Hmmmm, ugyan miért??!!:O
Bár finomabban fogalmaztam volna, de 20:05 -el értek egyet. Az ilyen tükörből készült mobilos képekre amúgy is érzékeny vagyok, mint hobbifotós :D
Amúgy szép lány vagy, ez semmiképp nem lenne akadály, de csak ha a személyiséged megcáfolja az első benyomásom.
20F
Nem. :D (lányvagyok)
Egyébként nem vagy csúnya. Szép az arcod.
Viszont az 1. kép előnytelen...
18L
Hát..nekem külsőleg nagyon tetszel.Szerintem elég helyes vagy,DE:
mint ezt már előttem leírták,ne vágj idétlen arcokat,mert ez flegmaságra,nagyképűségre utal(nálam legalábbis).Ne fényképezd magad,inkább kérj meg valakit,hogy fotózzon.
És ami talán a legfontosabb,a személyiséged.Ha kedves,jó fej csajszi vagy,bármikor simán összejönnék veled;)
Egy kort meg hogy merre laksz,írhatnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!