Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha srácnak csak mellizma van de nincs kockás hasa?
Eléggé hülyén néz ki szerintem... nekem kockás a hasam, persze nem extrém módon. Mellizmom kevés, hátamon vállamon több. Ettől eltekintve: Ezt a lányok magasról lesz@rják. Ha eszük van, akkor mennek a genetikájuk után, ami kb. azt súgja nekik, hogy olyan párt találjanak, aki társ lesz a gyereknevelésben. Tehát nem egy targoncát keresnek, hanem T.Á.R.S-at. Tapasztalat, de normál esetben az interneten is megtalálod ugyanezt a szöveget.
18F
Nem gáz, ha nincs sörhasad. Nekem mindenki szerint - és szerintem is - istenverte jól néz ki a hasam, viszont egy deka mellizom nincs rajtam. Szerintem ez sokkal gázabbul néz ki, mint amikor csak mellizma van valakinek.
15F
El kéne felejteni az ilyen jellegű kérdéseket, mert szerintem semmi értelme.
Egy lány nem fogja azt nézni, hogy milyen a hasad vagy a melled, ne vicceljünk már kérem.
Ha mégis van ilyen lény, akkor mond meg neki, hogy te sem jársz vele, mert neki sincs kockás hasa, pedig lehetne.
Nagyon nagy baj,olyannan össze se gyere akinek nincs kockás hasa.
:D
Jesszusom.... hány éves vagy te?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!