Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ari vagyok? Szeretnék megismerkedni egy lánnyal, szerintetek lehet esélyem?
18/L, te olyan egy "váza" vagy. érted a burkolt célzást?? miért nem lehet egyenesnek lenni, mi ez az álszent kedveskedés? már bocsánat, most persze én vagyok a bunkó, de ez most betett.
nincs veled semmi baj, kérdező. nem vagy a csúnya kategória. a kép viszont nem túl előnyös.
Tényleg nem a legelőnyösebb kép, de szimpatikusnak látszol. (Végre nem egy csilivilipólós, tükörbenfotózkodós "partyarc") :D Biztos, hogy lesz lány, akinek bejössz! :) Sok sikert! :)
16/L
ma 17:19
te nagyokos...Azért mert nem vagyok bunkó,és ne kezdem avval,hogy porig alázzak valakit még lehetek kedvesebb..De hát bunkó emberek is kellenek mint te..nem vagyunk egyformák...
Tényleg nem a legelőnyösebb a kép, meg elsőre lehet hülye következtetéseket levonni a plüss állatokból is:)
De nagyon messze vagy a csúnyából, sőt, fel lehet azért fedezni férfias vonásokat is rajtad, úgyhogy a viselkedésed egyébként férfias (bocs a szóismétlésért), akkor nem lehet gond. Picit emlékeztetsz páromra, talán azért írom ezt.
22/L
*úgyhogy ha
(ne haragudj, fáradt vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!