Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Bejönnek nektek az északi típusú férfiak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 10:23
11/18 anonim válasza:
Én egy ideig azt hittem, hogy nem tetszenek az északi típusú fiúk, de képbe jött egy, aki nagyon-nagyon helyes... :)
12/18 anonim válasza:
Nem ez alapján döntök. De talán inkább a sötét hajú, sötét szemű pasik tetszenek jobban.
13/18 anonim válasza:
imádom őket
főleg baba arc, barna vagy fekete haj, kék szemek
mint Lauri Ylönen, vagy Kimi is bejön,
de a karakteres markáns arcú, indiános kinézetű, hosszú hajú pasik is bejönnek
14/18 anonim válasza:
a fekete haj nem északi típus...
15/18 anonim válasza:
ja,hogy az oroszok fekete hajúak?hoppá...:)benéztem
16/18 A kérdező kommentje:
A szőke hajú, kék szemű férfiakra gondoltam (én is ilyen vagyok). Egyébként az egyik szemem sír, a másik nevet. Azért sír, mert legtöbben azt írtátok, hogy nem nagyon jönnek be az ilyen pasik és azért nevet, mert sokan írtátok, hogy ez nem elsődleges nektek.
2011. jan. 15. 13:49
17/18 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek.. :)
Imádom a haj kicsit hosszabb... és a kék szemekben el lehet veszni...
Kimi a zsánerem ^^
18/18 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, nekem szinte csak az ilyen férfiak tetszenek, mindig ilyen barátot szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!