Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti beleülnétek egy olyan lány ölébe aki nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 15:49
1/9 anonim válasza:
Ha jó fej akkor poénbol bele. Abban még nincs semmi. De azért nyilván szívesebben ülök egy jó csaj ölébe.
2/9 anonim válasza:
Nem, miért ülnék??
A kaktusz sem tetszik, nem akarok beleülni!!!
3/9 anonim válasza:
Nem a csajok szoktak a fiúk ölébe ülni?
4/9 anonim válasza:
Ha kifejezetten undorodom tőle, nem. De ha normális, normálisan kinéző csaj, akivel kapcsolatban azonban nincsenek mélyebb érzelmeim, tök simán.
5/9 anonim válasza:
Most TÉNYLEG az a kérdés, hogy a FIÚ beleül-e a LÁNY ölébe?! És erre ILYEN válaszok jönnek? Miért ülne bele a fiú a lány ölébe? Még akkor is, ha tetszik neki. Nem fordítva kellene?!
6/9 anonim válasza:
Hát igen... 19 éves fiú létemre én nem szeretek csaj ölében ülni, pedig nagyon sok ismerősöm igen. ÉS miért nem ? Mert szerintem ez b.zis és fordítva lenne helyes. De mostanában semmin nem lepődök meg, bár a sok metroszexuális ennél még mindig jobban zavar. :)
8/9 anonim válasza:
Még Miss Universe ölébe se ülnék bele, szerintem ez így eléggé b*zis.
9/9 anonim válasza:
ha olyan aki nem tettszik akkor nem , mivel még a végén félre érti és rám nyomul , de ahogy az első mondta , ha jó fej és elvagyunk akkor poénból bele, de még jobban jönne ki ha az én ölembe ülne bele , nem én az övébe , persze ez csak arra vonatkozik aki tettszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!