Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? A barátnőm elfenekelt a nádpálcával tegnap a rossz jegyeim miatt, de elfelejtettem hogy holnap, vagyis ma tornaóra.
Figyelt kérdés
Szoktuk ezt játszani egy ideje, igazából, az benne a legizgatóbb számomra, hogy valós dolgokért kapok ki, és napokig ott a nyoma a seggemen. de most elszámoltam magamat, mert belementem a játékba tegnap, és elfelejtettem hogy ma tornaóra is lesz, és a hurkák még rajtam vannak, és lesznek is pár napig. mit tegyek? nem akarom hogy azt higgyék, hogy esetleg a szüleim bántalmaznak, vagy a rosszabb, hogy rájöjjenek erre. lógjam el a torna órát? mert utolsó óra.2011. jan. 12. 06:24
11/18 anonim válasza:
ja erre enis kivancsi vagyok,h hogyan latnak meg a feneked??
12/18 anonim válasza:
Miért ti nem öltöztök át testnevelés órára? Vagy minden fiú külön helyiségben öltözik?
13/18 anonim válasza:
Hát alsógatyát sose vettük át tesire, az egyszer szent...
14/18 anonim válasza:
Végül is ti nem hordtok bugyit.. Oké meg sem szólaltam. :D
15/18 A kérdező kommentje:
na szóval, válaszolván, amikor öltözőben öltözöm, akkor a többi fiú is láthat, még ha alsóm rajtam is van, akkor is látszanak a csíkok, mert nem boxert viselek, és látszik, mert a combomon is van. jó hogy elmentem a dokihoz, mert kiderült van egy kis torokgyulladásom is, szóval joggal vok itthon:) A barátnőmmel beszéltem, de ő azt mondta, hogy ha egyszer meg kell büntetni, akkor meg kell kapjam ott helyben, persze ez már annyira nem játék, de ő így gondolja, viszont nem megyek bele még egyszer ilyenbe torna óra előtt... mellesleg még mindig látszanak a hurkák, nem hiába a végére már tényleg kicsordult a könnyem, elég keményen kaptam ki. a normális válaszolóknak Üdv! a többinek meg:
Keress életet!
sziasztok:)
2011. jan. 14. 07:24
16/18 A kérdező kommentje:
kiemeltem a kérdést, hogy esetleg mások okulhassanak belőle:)
2011. jan. 15. 08:12
17/18 anonim válasza:
XDDD , ez mekkora sz*r kamu :D:D
18/18 anonim válasza:
A hazugság nem volt jó ötlet, de legalább nem tesiztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!