Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérek közti meztelenkedésről mit gondoltok?
Családon belül szerintem egyáltalán nem gáz, sőt én még hasznosnak is tartom.
Ha egy lánynak van egy idősebb bátyja, vagy fordítva (úgy 3-5 év különbség) az élet számos terén utat tud mutatni, ha jó a kapcsolatuk.
Ezen a téren például, ha lány vagy, nem érhet sok meglepetés a jövőben, hiszen nem látsz majd olyat, amit ne láttál volna már (ami hidd el, nagyon jó), másrészt van hasonlítási alapod is:)
Szerintem is meg kellene próbálnod neked is meztelenkedni kicsit. Lehet, hogy még kisebb a farkad, meg nem vagy olyan szinten, de ugyanolyan lesz neked is, és sokkal közelebb kerülhettek a tesóddal, persze csak normális kereteken belül :D
20f
Nem mindig az öcsik szégyenlősebbek... Én 18 vagyok, öcsém 13...ő szokott meztelenül mászkálni... én nem szoktam. Nem azért mert szégyenlős vagyok, vagy ilyesmi... csak úgy nem kényelmes.
18/F
Családon belül se gáz, bár itthon nem szokás.
De mások előtt se kéne annak lennie, hanem természetesen kéne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!