Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszólitanak az utcán, akkor benne vagy a beszélgetésbe?
Hát, ha legalább látásból ismerem a fiút, akkor benne vagyok a beszélgetésben. De végülis mindenkivel leállok beszélni, csak akkor nem ha nagyon gyanús kinézete van, de gondolom neked nincs. :D
:)
nekem a kedvencem az, amikor odamegyek egy vadidegen emberhez, hogy a pénteki programot tegyük át szombatra
ő meg értetlenül néz rám, mint a hülyére
Ez sok mindentől függ.
Volt, hogy iszonyúan fájt a fogam és éppen sprinteltem a fogorvoshoz, amikor leszólított egy amúgy szimpatikus srác. Hát őszintén szólva elhajtottam szegényt a fenébe. Nem miatta, hanem mert nagyon nem volt aktuális a dolog.
Volt viszont olyan barátom, akit úgy ismertem meg, hogy tüzet kért tőlem - mint később kiderült, pont azért, mert megtetszettem neki. Beszélgettünk, beszélgettünk, aztán jó darabig együtt is voltunk.
Szóval attól függ, milyen helyzetben szólít le az illető, de alapvetően igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!