Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek látatlanban egy 175cm magas 61kg súlyú lány kövér?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt neten és ilyen adatokkal rendelkezik. Láttam képet is róla, helyes, de nem teljes alakos, bunkó meg nem akarok lenni, hogy megkérjem hogy teljes alakos képet küldjön már mert csekkolni akarom.2011. jan. 8. 21:29
11/16 anonim válasza:
kövér????gondolkoztál már a szó értelmén??:D 175cm-hez kb. olyan 80-90kilósnak kéne lennie...
Én vagyok 171és63 a barátaim szerint pont jó.
meg az arcán is lehet látni..istenem de g*cigáz vagy.
12/16 anonim válasza:
Barinőm kb hasonló paraméterekkel igen vékony lánynak számított,feljött rá néhány kiló,de még így se KÖVÉR...
13/16 anonim válasza:
Én vagyok 172 cm, és 56 kg, és szerintem pl. én nem vagyok kövér. De az a lány tuti nem az.
14/16 anonim válasza:
dehogy kövér ne viccelj már ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!