Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenlegi partneremet átverem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenlegi partneremet átverem! Az adottságaimat és a férfiak érzéseit maximálisan kihasználom! Vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy ismeretlen ismerősöm iwiw-en, aki magáról az alábbiakat teszi közzé:

Ezt csinálom, mikor dolgozom: Eltartatom magam! Keresem aki eltart!

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Jelenlegi partneremet átverem! Az adottságaimat és a férfiak érzéseit maximálisan kihasználom!

Magamról: Szinte mindenki félre ismer! Ne tévesszen meg a képen látható szende mosoly. Jelenlegi pasimnak aki görög zenész 3 évig szeretője voltam mielőtt elhagyta a családját. Most ő tart el engem és a családját is. A pasim ideális számomra mert az önbecsülésébe még az is belefér, hogy én amikor egy másik férfival töltöm az éjszakát, ő másnap ugyanúgy ölel és csókol, mintha semmi nem történt volna.

---

Mit gondoltok egy ilyen nőről? Nektek is kedvetek volna alaposan a szájába lépni és megtépni? Nekem nem ártott semmit, de azt hiszem vannak bizonyos emberi normák, amiket ha átlépünk, akkor legalábbis nagyon kussolunk róla és elszégyelljük magunkat. Na de ez...?!?!?!?!

22/L

2011. jan. 8. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ironikusan mondta magáról más vagy mások véleményét róla.

Beteges.

2011. jan. 8. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

(az idézeteiddel könnyű volt rátalálni)

Louis Vuitton boltba jár pózolni? A pasija meg is vette neki? Képek alapján jól mehet a dolga.

Ha tényleg nem feltört adatlap akkor vagy nagyon hülye, vagy nagyon ironikus, bár én akkor sem írnék ilyeneket magamról. Van jópár "nő" aki ezt csinálja, csak nem veri nagy dobra. Ha ő ezt teljesen komolyan írta be, akkor sz@rjon nagyon sok óriássünt.

Ironikusan esetleg úgy tudom elképzelni, hogy pl. az anyósa tartja ribancnak, folyton piszkálja és ő mondja ezt róla.

Ennyi ismerőssel meg biztos eljutott a pasijához a dolog.

(nem is lakik tőlem messze :P)

2011. jan. 8. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
És épp most törölte magát...
2011. jan. 8. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!