Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethet egy fiú, úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy fiú, úgy hogy csak interneten írunk és csak fényképen látott?

Figyelt kérdés
írunk már pontosan fél éve. Nagyon aranyos kedves és ha nem lenne testiség akkor tökéletes lenne:-( nagyon messze lakunk egymástól.ezért nem hsizem hogy valami hátsószándékból írná hogy szeret:-)
2009. jan. 29. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem meglepetés ért az 1. talin. Sokkal helyesebb volt a srác, mint a képeken :) De sajnos a belső tulajdonságai (a VALÓDIAK) csak később derültek ki, amikor már késő volt... Szerelmes lettem belé, ő meg dobott. Pedig állítólag ő is szerelmes volt még 2 hónappal korábban. Ennyit az érzelmekről, meg az igazmondásról a neten...

Amúgy nem tartottam az első talitól, mert azt hittem, jól megismertem a több havi msn-ezgetés alatt. Úgy éreztem, mintha régi jó barát lenne. De csúnyán megégettem magam.

A színészkedés mehet hónapokig is, mire szétoszlanak a fejedben a rózsaszín felhők és akkor hatalmasat csalódsz, koppansz. Úgyhogy azt javaslom, hallgass az eszedre! Én mindig a szívemre hallgattam, ami pont ellenkezőjét mondta az agyamnak. Később rájöttem, hogy az eszemre kellett volna hallgatnom, de akkor már késő volt... Persze nem mondom, hogy neked nem lehet szerencséd. Csak azt tudom, hogy én 2x próbálkoztam ilyen netes ismerkedéssel és mindkétszer pofára ejtettek.

2009. jan. 29. 22:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Szia köszi szépen a kommentet:-) Igen igazán nehéz így kiszűrni az igaz tulajdonságait-)Mindenesetre én rettegek az első talitól, mert már most érzek iránta vmit és ha mégsem jönnék be neki az olyan nem jó érzés volna már 2x csalódtam, de az nem netes kapcsolat volt.De most vele nem akarok, úgyérzem a lelki társam:-)Köszi a hozzászólást és a tippeket:-)Megfogadom azért:-)
2009. jan. 29. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Msnen keresztül beleszeretni vkibe: tét nélküli csajozás

Komolytalan.

Van kivétel.

ÉLőben kiderül.

2009. jan. 29. 22:53
 14/16 anonim válasza:
65%

LoL hát nekem ez a helyzet nem ismeretlen, én pont most vagyok így valakivel, koztunk 2000km van...

Voltak már ezelott is ilyen "kapcsolataim", az egyikkel tobb mint 1 évig csak irkáltunk és utána taliztunk, de nagyot csalódtam benne és asszem, hogy o is bennem, de ez már más tészta!

Volt még utána mégegy, állítólag tényleg belém szeretett, és tudom hogy igaz is volt, de az az igazság hogy nekem nem volt szimpi, mert olyan szerencsétlen nyomorult volt o maga is és az élete is, nem tudott normálisan gondolkodni sem, szóval: debil volt!!!

Hát így jártam én az internetes "szerelmekkel" eddig...

2009. jan. 29. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a 21:49-es vagyok.

nekem volt webkamerám, meg neki is, szóval nem volt nagy meglepetés. (igazából webcam-szexből indult a dolog, szóval már minden paraméterrel tisztában voltam..tényleg fura történet, én csak poénnak vettem, 'miért is ne?'-alapon, erre milyen komoly kapcsolat lett belőle..szinte meseszerű.) camen előbb láttam az arcát, mint képen.

én ajánlom nektek is, hogy szerezzetek be egyet.

2009. jan. 29. 23:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-) A kamerához meg annyit hogy azunk van de nagyon félek bekapcsolni:-O:-)
2009. jan. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!