Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megkérdezni az expasitól, lenne-e kedve szexelni?
Figyelt kérdés
Most valahogy megőrülök, annyira kívánom az exemet. A csókjait, az érintéseit..Stb. Hogyan vegyem rá, hogy lefeküdjön velem? (még mindig szeretem őt)2011. jan. 8. 16:12
3/10 anonim válasza:
Én örülnék ha az exem ilyesmire próbálna rávenni, persze amíg még nincs kapcsolatom. Találkozzatok beszélgessetek, aztán kössetek ki valamelyikőtöknél és ott is beszélgettek aztán majd adja magát....
4/10 anonim válasza:
Ugye a még mindig szeretem őt duma kamu?
Ha baszni van kedved, akkor mondd meg neki. Ha nincs senkije úgyis megdug. Feltéve, ha nem azért szakítottatok, mert leszoptál mást.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu, még mindig szerelmes vagyok belé. Még nem tudom, hogy lesz, amint lesz lehetőségem beszélgetni vele, ezzel a kérdéssel indítok:D
2011. jan. 8. 16:21
7/10 A kérdező kommentje:
Jah és amúgy nem azért szakítottunk :D
2011. jan. 8. 16:22
8/10 anonim válasza:
16:18-as vagyok
Azért ne azzal indíts, hogy van-e kedve a szexhez. Előtte nem árt megtudni, hogy van-e valakije vagy nem hiányolja-e a szexet az életéből. Aztán rá lehet vezetni, hogy te viszont igen és akkor, adjadneki. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs senkije, és állítólag a szexet is hiányolja :D
2011. jan. 8. 16:31
10/10 anonim válasza:
Akkor sínen vagy, ha nem undorodott meg tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!