Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek melyik csaj alakja jön be a legjobban?
Figyelt kérdés
Az 'ahol kell ott telt, máshol vékony' típus
vagy az abszolút vékony, kidolgozott
vagy a telt?
Indokoljátok is! :)
2011. jan. 8. 11:53
31/36 anonim válasza:
1.: hogy néz már ki 1 csontvázra bőrt húztak undorító
a 2. se sokkal jobb vér gáz
a 3.: kicsit nagy a fenék de inkább ő mint az 1. kettő
19F
32/36 anonim válasza:
nekem mind a három bejön :D
szóval ezek alapján a belső dönti el ,hogy melyik kapja az érmet !
33/36 anonim válasza:
Ebben a sorrendben jöhet mind :D
Kb jól megtaláltad a 3 legszebb női alakot.. persze van még egy pár szexi, de ezek az egyik legjobbak :)
34/36 anonim válasza:
Érdekes, én 2. típusú vagyok, és eddig még a pasik mindig dicsérték az alakom. Ha egy szép arc társul hozzá, az alak mindegy, milyen, csak ne legyen csont és bőr, meg hájas disznó se. Legalábbis szerintem. :) De nem vagyok pasi...
35/36 anonim válasza:
A három közül az elsőt választanám.
Ha nem láttamn volna meg hátulról a harmadikat, akkor nem tudtam volna kettejük közül dönteni, így viszont eldőlt.
36/36 anonim válasza:
Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj,
hogy némelyik az arcára esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!