Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek b. u. z. i....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek b. u. z. i. s/ciki ha egy fiú Celine Dion számokat hallgat?

Figyelt kérdés
És az ilyen típusú régi zenéket szereti..nem ezeket az újakat.... 16/f
2011. jan. 6. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha nem mondod el másnak, hogy ilyet hallgatsz senkit nem zavar. Amúgy én nem tudom milyen számai vannak szóval passz. :D

20/F

2011. jan. 6. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha a szám címe pl: I like it in my Ass és egyéb...
 3/13 anonim ***** válasza:
A Te korodban az, de majd ha 25 leszel már nem.
 4/13 anonim ***** válasza:
nem vágom milyen számai vannak csak azért írtam, de amúgy elsővel értek egyet, azért nem tanácsos híresztelned.
2011. jan. 6. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Abszolútdenem.

Én Björköt hallgatok, egyesek annak tartják. Apám meg Village People-t, Pet Shop Boyzt és néhány hasonló előadót is hallgat néha, ennek ellenére jó ideje házasságban él mostohaanyámmal.

2011. jan. 6. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
már a kérdés is röhej, hogy ügyet csinálsz ilyenből. Korosodj még 5 évet, jót tesz.
2011. jan. 6. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Néha rámjön a "hülyeség", és olyankor operát, musical-eket szoktam hallgatni. Nem érdekel mi mások véleménye erről, én szeretem, és kész. Ha nem tetszik valakinek, ne hallgassa. Nekem tetszik, én hallgatom. Ennyi az egész. 21/L
2011. jan. 6. 21:40
 8/13 A kérdező kommentje:
2011. jan. 6. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban én kényesen ügyeltem arra, hogy elfogadott zenéket hallgassak. 21 éves koromra már letojom, azt hallgatok ami nekem tetszik. Ha épp valami kemény rockhoz van kedvem, akkor azt. De, ha valami csajos pophoz, akkor azt. Akinek nem tetszik, hogy nem vagyok szüklátókörüen egy stílus megszállotja, azzal nem a zenével kapcsolatosan társalgok:)
2011. jan. 6. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Most, hogy belegondoltam, egy számát ismerem mutatták a titanicos száma a My heart will go on, meghallgattam párszor, de azért nem azt fogom kiírni mindenhova, mivel elég nyálas:D

/első voltam/

2011. jan. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!