Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a neten ÉRTELMES lányokkal ismerkedni?
Hali!
Szóval a kérdés adott..Régi motoros vagyok a neten,szóval nem kell bemutatni nekem a netes dolgokat..Voltam már kismillió társkeresőn,sikertelenül..Igazából nem is feltétlen keresek barátnőt,csak valakit,akivel lehetne néha értelmesen beszélgetni,aztán ha úgy alakul komolyabb dolgokról is lehet szó..Én nem sietek,nem az a fajta vagyok..Szóval csak azért írtam ezt a kérdést,hátha hallok valami új tippet,nem csak az ilyen smskapcsolatok.hu és társai marhaságokat..
Köszi a válaszokat előre is.
Miért, milyenek ott a lányok??
komolyan.
chat.hu:)
Én 6 évvel ezelőtt ott ismertem meg azt a srácot, aki mára már a férjem, gyermekem apukája:)
Hogy mázli? Igen!
1000 emberrel chateltem már, de nagyon ritka volt az értelmes.
26múltam..Igazából nincs nagyon időm a személyes ismerkedésre + eléggé visszahúzódó is vagyok,nekem sosem volt erősségem a csajozás..
amit leírtatok azzal nagyjából egyetértek,számomra nagyon szomorú dolog,hogy itt a világháló,és itt majdnem mindenkinek a hülyébbik oldala jön elő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!