Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy kapcsolatom, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy kapcsolatom, ha nem vagyok fönt a facebookon?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenki azzal jön, hogy "láttad amit írtam fészen?" meg hasonlók. Mivel én hülyeségnek tartom az egész social networkinget, nem is vagyok regisztrálva, de lassan úgy érzem, mintha már nem is lennék része a társadalomnak, mindenből kimaradok, stb. Lehet, hogy ezért nincs kapcsolatom?
2011. jan. 5. 23:37
1 2
 11/15 acel ***** válasza:
Úgy hogy azt a kevés időt is amit nálam töltött, abban is ki kellett gazolnia a kertjét, megetetni a macskáit, akváriúmot tisztítani... meg még vagy 4-5 alkalmazása volt. És mivel megkértem hogy talán nem kellene a face-n lógnia, ha velem is tudna foglalkozni, meg volt sértve hogy nem igaz hogy napi 1-2 órát nem tudja intézni a dolgait. Bevallása szerint azért szarakodott olyan sokat face-n, mert én meg horgász oldalakat nézegettem náluk. kicsit gyerekes. A vége felé rászóltam, hogy többet nem jöhet, ha meglátom hogy nálunk akkor amikor ráérek fennt van rajta, de csak kb 2 alkalmat bírt ki utána nem szóltam többet. Az egészben csak annyi a szépséghiba, hogy azóta is ugyanannyit, vagy többet van fent, de ez MÁR engem nem zavar.
2011. jan. 6. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:

"Az egészben csak annyi a szépséghiba, hogy azóta is ugyanannyit, vagy többet van fent, de ez MÁR engem nem zavar."

Azért, mert már kiszerettél belőle? Ez miatt?

2011. jan. 9. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Van, hogy kellemetlen, ha fent vagy. Például, amikor két csajjal kavarsz és mindkettő kiteszi idővel, hogy kapcsolatban (veled). Még szerencse, hogy vissza kell igazolni neked is, hogy neveddel együtt írja ki. :D

Szóval könnyebb lebukni.

Mindamellett hasznos, persze mértékkel használni. Sok infót meg lehet tudni a másikról, abból pedig mennyit használja, mit használ nagyjából körvonalazódik a személyisége. Főleg a kommentjei stílusa alapján. Azoktól, akik minden percüket megosztják, vagy teleszemetelik a hírfolyamot napi 20 idézettel, azokat hamar el szoktam tüntetni a hírfolyamról.

26F

2011. jan. 10. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre pedig a válasz, hogy lehet kapcsolatod, de előnyösebb a helyzeted, ha fent vagy, megadtál alapinfókat magadról és visszafogottan használod. Igen gyakori, hogy már a leendő munkaadók is megnézik a profilját a jelentkezőknek, facen is és iwiw-en is. Sokan vannak, akik azért nem kaptak meg állást, mert a hülyék feltettek egy durvább buli képeit, pózolós képek stb.

26F

2011. jan. 10. 08:22
 15/15 anonim ***** válasza:
még az iwiw is a facebookoz majmolja
2011. jan. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!