Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben vagy különleges? 15/L
Különleges képességem: előnyből hátrányt tudok kovácsolni.:D Amugy meg a regeggli legnagyobb kómából is képes vagyok(mert különbel elmegy a busz és bejáró vagyok) 10 perc alatt feltudok ébredni.
F/15
semmit tevésbe , pénz költésbe verhetetlen vok :L (nem új gazdag vok a zsebpénzről meg amiért megdolgozok)
16/f
Én 25 éves legény vagyokXD
Az én különlegességem az hogy valahogy érzem a nőket...Nekem az össze snő egy nyitott könyv.
És annyival is különlegesebb vagyok mint a többiek ,mert csak "szeretőnek vagyok jó" mert valami olyat adok a nőknek amit más nemnagyon adhat meg(itt nem csak a sexre kell gondolni)...Szeretem a nőket,mindegyiket másért,de olyan nőt még nemtaláltam aki mindenben kiegészített volna engem....
Üdv!
Elég gyérek vagytok!!!!!
XD
Én azért vagyok különleges mert belőlem csak egy van és mindenki akar egy szeletet magának!!!!
:)
Ha lány vagy csak kostolót adhatok!!!
Ha meg fiú akkor meg semmit!!!
XD
3 másodperc alatt elfelejtem, mit mondtak, mit olvastam, és az emberek nevét.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!