Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácoknak mennyire tetszik, ha egy lány tetoválva van?
köszi az eddigi válaszokat, de látom itt-ott előfordulnak értetlenek...
én csak a véleményetekre vagyok kiváncsi és nem kell megmagyarázni, hogy "nekem kell eldönteni, hogy akarok-e tetoválást"... igen, tudom, hogy nekem kell eldöntenem. csak véleményeket kérek a tetoválásról:)
köszi
egyik barátnőm pont ezt kérdezgeti, akar mégegyett csak h ugy nembiztos hogy szexi lesz, de eddig mindenki azt mondta hogy szexyyyyyyyy ha egy csajon tetko van.
nekem is nagyon bejön. naaaaaaaaaaaaagyon naagyonnn. az első tetkojátol is megőrültünk. jó értelemben.
vagány és nagyon egyedi lesz tőle egy lány szerintem.
persze ha csak mértékkel.
az nem tetszik mikor a csaj egész teste csak tetoválás. de különbőző helyeken jó pár az nagyon izgató tud lenni.
én fiú vagyok.
csak azért irom mert a legtöbb hozzászoló lány. és a kérdés ugy szolt hogy a srácoknak mennyire tetszik.
a srácoknak nagyon tetszik. :D
de vannak kivételek például egy keresztény srácnak nem fog tetszeni ha az ördögöt tetoválod magadra alatta a 666-os számjeggyel. :D
és kiegészitve a válaszomat ami az utolsó,
például lehet hogy olyan srácnak nem jön be akik a cicababa lányokat szeretik. de ha egy lány tetoválást akar, az lényegében a belső énjét is tükrözi, tehát azoknak a srácoknak akik neked tetszenek azoknak pont tetszeni fog. olyan nem létezik hogy egy vagányabb tetkos csajnak, egy nyuszimuszi minden belevaló dologtól elhuzodó srác tetszen. a tetko pont azokat a srácokat fogja odavonzani akiknek az ilyen dolgok pont ugyanannyira tetszenek mint neked. és ebben nincs semmi rosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!