Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány % esély van arra, hogy valakinek egész életében csak viszonzatlan szerelmei legyenek?
Rebela... :D Pont fizikat, kemiat tanultam :D Meg itt is ezeket a szavakat latom, fhujjj :DD
Amugy kerdezo, keress :) Ne add fel a remenyt. Nem szeret? Lepj tovabb. Sok ezer no szaladgal a vilagban, biztosan van valaki, aki viszont tud szeretni teged.
Ez egy nagyon egyszerű kérdés.
50%. vagy viszonzatlan szerelmei lesznek egész életében, vagy nem.
"Sok ezer no szaladgal a vilagban, biztosan van valaki, aki viszont tud szeretni teged."
haha inkább pasikra bukom!! :D:D lány vagyok
Akkor javitok: sokezer pasi szaladgal a vilagban...
De akkor miert vagy letorve??? Egy lanynak rengeteg lehetosege van arra, hogy pasit fogjon es rengeteg pici eszkoze erre... Amugy azert gondoltam h fiu vagy, mert altalaban fiuktol hallom ezt a kerdest.
Igen, pl a ket szep szemed. Vagy ha szep a hajad, szep a ruhad, lo nem kell azert... ;)
Egy jo illat, es a megfelelo mosoly, es a buszon is visszamosolyoghat a szerencse egy jo pasi formajaban.
Ha nem vagy elegedett magaddal, csinalj gyokeres valtozast a kulsodon, az eletedben. En evente megcsinalom ezt, van, hogy tobbszor is. Es nem szabad azt mondani, hogy nekem erre nincs penzem... Egyszer elmegyek par boltba, otthagyom a fel vagyonom, de lesz**rom... carpe diem, en nem erek ra szomorkodni.
Ha nem erzed jol magad a borodben, az kihat kivulre is.
Remelem, segithettem. Kommented elotti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!