Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexi amikor egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi amikor egy pasinak kilátszik a boxer-e?

Figyelt kérdés

MOndjuk amikor lehajol és ugy kilátszik egy kicsit.

De ilyen feszülös fajtára gondolok.

2011. jan. 3. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nahát milyen emberek! Mi az igénytelenség abba ha kilóg valakinek a boxere, hát megáll az agyam. Meg a lányoknál is ha kilóg basszus komolyan! Jó, a tanga kilógás az már valahol olyan fura, de amikor a lányoknál is az olyan stílusú bugyi széle látszik, az simán elfogadható, az ilyen lazább öltözködésű lányoknál, akik főleg még csinosak is. Nekem is a barátnőm ilyen stílusú és nagyon tetszik amikor kilóg a boxere széle, és én is ilyen stílusú vagyok és nekem is kilóg a boxerem széle folyton, és rohadtul nemérdekel hogy kinek tetszik és kinek nem. A barátnőm szereti, és csak ez érdekel. Ne mondjátok már hogy pl. ez is igénytelen: [link]
2011. jan. 3. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző: az. Nem feltétlen azért, mert kilátszik az alsó, hanem mert lóg rajta a gatya. Vagy a mostani divat szerint a srácok a fél seggükig letolják a nadrágot... ez az igénytelen.
2011. jan. 3. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelenség, de kár ezen vitázni...
2011. jan. 3. 18:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Na én is igy gondoltam, ahogy azon a képem van.Csak nem találtam képet.
2011. jan. 3. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Számomra egyáltalán nem szexi, sőt!

Csak azon a fiún, aki nekem bejön. :)

OFF.: a 36 éves férfinak mondanám, hogy egyáltalán nem hord minden nő tangát, mert mondjuk szerintem egy francia bugyi sokkal szexibb.

2011. jan. 3. 19:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az :D Mármint ha a pasi jól néz ki és szimpi, akkor meghalok tőle :) Viszont néha taszít...
2011. jan. 3. 19:30
 17/22 anonim ***** válasza:

19:15-nek

Veszem észre, h van most a tinik körében egy ilyen franciabugyi-mánia, hódít, terjed... Hát, végül is egy divat se tarthat örökké, lehet, hogy akkor ennyi volt a tanga uralkodása. Nagyon szép és erotikus tud lenni egy francia bugyi, de a tanga ahhoz képest f@szállító. Szóval nem mérhető szerintem a tangához. És úgy vélem, a franciabugyi térhódítása visszalépés a tangához képest, konzervatív hátraarc. Ami már csak azért is furcsa, mert amúgy meg egyáltalán nem konzervatív a mai tinik öltözködése és viselkedése, sőt, ilyen vad és kihívó még sosem volt. Plusz nem adok pár évet, és visszajön a korábbi probléma, hogy de ciki, hogy az atombugyi vonalai látszanak a gatya alatt. Mert öt éve még az volt a vérgáz, ha vki nem tangát hordott, és látszott a bugyogó a nadrág alatt.

2011. jan. 3. 19:39
 18/22 anonim ***** válasza:
A férfiak körében azok az értesüléseim, hogy 10ből 10es a fenekem. Ennek ellenére van olyan szabású tanga, ami nem áll jól. Ehhez képest a francia bugyi vonalvezetése tökéletesen kiadja a formás idomot. Nekem is csak tangám volt eddig, pár hónapja vettem 3 db francia bugyit. Akkor jöttem rá, hogy mennyivel nőiesebb (és szexibb is), mint egy tanga. Mostmár csak franciát fogok venni. (És a páromnak is jobban tetszik - megjegyzem, mindketten erős 20asok vagyunk már, tehát nem tinik :) )
2011. jan. 3. 19:48
 19/22 anonim ***** válasza:
19:15-ös vagyok. Én akkor sem fogok tangát hordani, hogyha 100 lányból, nőből 99 azt fog hordani, ugyanis, akkor én leszek a 100., aki nem tangát fog hordani. Ez van. :)
2011. jan. 3. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem is örülnék neki, ha a barátnőm lennél, illetve olyan barátnőm lenne, aki sose húzna tangát. :S
2011. jan. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!