Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja ennek a lánynak? Nem bírom megérteni
Figyelt kérdés
Két hete megismerkedtem neten egy lánnyal, bejelöltem facebookon, és minden nap beszéltünk msn-en, én tetszem neki és ő is nekem, messze lakunk egymástól.
Ma azt írta, hogy szeretné ha elfelejteném mert nem akar csalódást okozni nekem, mert ő itt hagyja ezt a világot meg ilyenek.Aztán mondtam neki, hogy ha ez egy burkolt lekoptató szöveg akkor nyugodtan mondja meg az igazat.
De nem az azt mondta, amikor meg dicsérem, bókolok neki akkor nem akarja elhinni és vitatkozik, hogy nem is szép.Már telefonszámot is cseréltünk, és váltottunk pár sms-t.
20 éves vagyok ő 17 Mi lehet a baja?Nem értem
2011. jan. 2. 23:53
11/13 A kérdező kommentje:
Hát az:D
Azt hiszi hazudtam amikor bókoltam neki, ennyit a mai udvarlásról:D pfff
2011. jan. 3. 00:58
12/13 anonim válasza:
Így akar több figyelmet, törődést kicsikarni magának...
13/13 Funktasztikus válasza:
végül is jah...ravaszak mert azt szretnék h csak velük foglalkozz:)mondta kiszemeltemnek a bnöje...hogy ha acsajra má nem figylsz besértödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!