Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti milyen lányokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti milyen lányokra mondjátok, hogy belevaló?

Figyelt kérdés
Kit tartotok belevaló csajnak, szerintetek milyen egy ilyen lány?
2011. jan. 2. 18:46
 1/10 Funktasztikus ***** válasza:
0%
ameik bele illik...
2011. jan. 2. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki jól cumizik.
2011. jan. 2. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki hajlandó le**opni:)
2011. jan. 2. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
akit könnyű ágyba vinni, és könnyű rábeszélni bármilyen szexuális kapcsolatra
2011. jan. 2. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez baromira szubjektív, ha le is írja valaki, az az Ő általa vélt "belevaló" hölgy.
2011. jan. 2. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
az előző hozzászólásom tévedés:) félreolvastam a belevalót, beválalósnak
2011. jan. 2. 18:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Te jó Ég!:O Elmondtam egy srácnak, hogy tetszik, hát izé ezt a szót használta rám, de akkor tuti ő is egy lotyónak tart, pedig életembe most először tettem ilyent...:(

Na akkor a szemében már tudom mi vagyok...:(

2011. jan. 2. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mondani kell, hanem éreztetni:) (egy nőnek)
2011. jan. 2. 19:01
 9/10 AVATAR282827 ***** válasza:
100%
hát a belevaló tényleg tág fogalom, és valóban szubjektív is, de szerintem az belevaló, aki feltalálja magát helyzetekben, akár egy új társaság, akár egy váratlan probléma, aztán belevaló aki el tudja tekerni a fejem, de nem azzal hogy ribiskedik, akár egy kis figyelmesség akár egy kis csáberő, de nem hogy egy vodkáér lecumiz...na az nem csábító...aztán belevaló aki életvidám és vannak céljai, ambíciói, de mellette nem eltapos másokat, hanem próbál segíteni...nah szerintem még sok mindent le lehetne ide írni, de ahogy mondtam szubjektív vélemény, mások vagyunk, jah és persze az is közel egyenlő a lehetetlennel hogy amiket itt felsoroltam az minden meglegyen egy nőben, mert tökéletes senki sem lehet, de akiben ezekből több is megvan, nah szerintem az a belevaló
2011. jan. 2. 19:52
 10/10 jakoca válasza:
Avatar válasza az egértelmü,és pontos.
2011. jan. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!