Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez a ti szemetekben hátrány vagy előny? Egyáltalán mit gondoltok egy ilyen lányról?
14 éves vagyok. A szüleim elég elfoglaltak.. Apu szinte mindig késő este ér haza a munkából, anyu meg egész nap házon kívül van (szinte minden nap: fodrász, manikűrös, barátnők, a többit meg inkább tudni sem szeretném). Én meg itthon tanulok, főzök, takarítok meg minden.És egy idős néninek is eljárok segíteni. Amúgy átlagos, szép lány vagyok. A suliban én vagyok a legjobb tanuló, de nem vagyok stréber...Néha-néha eljárok bulizni, de ez elég ritka.... Egy szó, mint száz: én nem vagyok olyan mint anyum... Én csak egy normális, kedves, természetes lány szeretnék lenni, akivel többet törődne a család.....
Szóval.... mi a vélemény??????
Kort is légyszi....
na várj. akkor mi a kérdés?! Ugyanis azt kérdezted, hogy szerintünk ez hátrány vagy előny. Majd most mondod, hogy hát igazából bejössz a fiúknak. Akkor? Minek kérdezed?
Egyébként meg jó, hogy előny :) Persze a normálisabbnál. mondjuk a nem normálisnál is előny, h. tudsz főzni, max hiányolni fogja a műkörmöket meg a szőkére festett hajat ;)
De én erősen úgy érzem, hogy jól fogsz választani, és olyat, aki megbecsül.
Szóval nincs para, ez mind király, h. ilyeneket csinálsz...mondjuk kicsit furcsa lesz néha társaságban, vagy ilyesmi, mert ennek következtében lényegében te hamarabb érzed azt, hogy milyen is felnőttnek lenni. Ha nem is nagoyn, de egy kicsit igen...
Arra meg, hogy ilyen családod van annyit tudok mondnai, h. az élet szar és igazságtalan. jobbat érdemelnél, de nem jutott. Hidd el, vannak mások, akik szintén szenvednek, és tudom szar látni, amikor a sok kevésbé jóarc, kevésbé rendes gyereknek meg mindene megvan. A lényeg, h. te most látod, hogy milyen ne legyél, ha anyuka leszel.
Na minden jót!
20/F
Bocsáss meg nekem, de én nem szeretném, hogy egy ilyen anya törődjön velem. Sőt, ha kiderülne anyukámról egy ilyesmi, azonnal pakolnék és mennék nagyszüleimhez, rokonokhoz, akik normálisak...
Van egy hasonló cipőben járó ismerősöm. 14 éves a kislány, az anyja hivatásos, az apja "maffiózó", a kiscsaj büszke a családjára. Nagyszájú, beképzelt kis kurvä, aki már most, 14 évesen próbál úgy kinézni, mint az anyja. Undorító!!! Remélem te nem vagy ilyen és nem is leszel.
Nagyon helyes, maradj ilyen. Látod, ha én lennék a Brad Pitt, te meg nem 14 lennél, akkor még lehetne is valami. :D
17/F
Szia! Ha gondolod írj privátba:)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!