Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok? Megérné?
Van egy fiú, tette a szépet, és kiderült, hogy nagyon jó csajnak talál, de nem kellek neki, de a legjobb haverja szerint kikészülne, ha összejönnék mással.
Amúgy az fájt a legjobban, hogy tökre belé voltam esve, és még csak nem is tőle tudtam meg, hanem egy közös ismerősünktől.
És azt terveztem, hogy "összejönnék" egy sráccal, de csak így szóban járnánk, és ő is tudná, hogy mivan, tehát, hogy miért "járunk".
Szerintetek bevállaljam?Megérné?
15/L
Simán!! Vállald be! Bár szerintem hülyeség ez a KAMU barát, szerezz egy pasit, és vadul smároljatok a másik srác előtt meg hasonlók. Én legalábbis ezt tenném. Mondjuk én ribanc vagyok :D
20/L ^^
Első kommentelő respect :D
Amúgy meg ha nem tőle tudod akkor lehet, hogy nem így van .
Oo. dejó kis vita már. XDD
De valakiii. a kérdésre is válaszoljon már *-*
Amúgy tuti hogy ezt mondta, mert 2 nagyon jó haverja is állítja. És nekik hiszek.
wáháháháháháhá
Drága fegyvernepper, egyetlen pici mucikám, szánalmas vagy ;)
1. voltam puszcsííí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!