Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet nézzek meg ma a barátnömmel aki nállam alszik?
Figyelt kérdés
valami love story legyen,ne legyen nyálas se és legyen benne dráma is2011. jan. 1. 15:06
11/20 anonim válasza:
50 első randi
Könnyű, azért van sztorija, vicces, romantikus
12/20 anonim válasza:
romantikus dráma filmek
Séta a múltba ezt ajánlom mert amikor a barátnőm velem aludt ezt néztük és nagyon tetszett neki még sírt is,mondjuk én se nevettem rajta .nagyon szép film
van még pár ami jó : Emlékezz rám , Szerelmünk lapjai,
ezek biztos tetszik neki . ha nem látta még őket..:d
Sok sikert hajrá :)
13/20 anonim válasza:
A paranormal activity-n, és a falun röhögtem nagyot xDDD
Az tényleg romantikus.
Ja és a trópusi vihart azt én is tudom ajánlani.
15/20 anonim válasza:
Scott Pilgrim vs. the World. A legjobb képregényadaptáció a világon, vicces, és szerelmi szál is van benne...
16/20 anonim válasza:
zene és szöveg- egy jó kis love story
remember me (emlékezz rám)- nem láttam, love story, és nagyon ajánlották!:)
18/20 anonim válasza:
Tul jó nő a csajom nállam bejöt!!
20/20 anonim válasza:
Ezekből én is ötletet merithetek.
Am Neszórakozz Zohannal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!