Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Naponta hány pasin veszitek észre, hogy tetszetek neki?
Na erre ne mondjak már semmit...
Hova a francba nézzünk? Csukjuk be a szemünket mi, hogy aztán neki menjünk egy villanyoszlopnak? Jó hogy kikened a POFÁDAT aztán meg zavar ha mindenki bámúl, mert annyi festéket sikerült "felvinned" a pofádra, hogy már ronda és azért bámúlnak.
Csak arra vigyázz, hogy az egód nehogy nekimenjen a lámpaoszlopon lévő lámpának, miközben a szétsminkelt pofáddal jársz az utcán, és jobb dolgod sem akad, minthogy másokat figyelsz hogy a szétsminkelt pofádat bámulják.
elég gyakran fordul elő, hogy megnéznek ha pl elmennek mellettem, vagy a buszon megyek hátrafelé.
(engem ez idegesít...)
22:08-as vagyok.
Nem hiszem azt hogy szép vagyok, pont azért idegesít.
Az emberek megnézik egymást. Aki tetszik, azt sokáig nézzük, aki nem azt rövidebb ideig. De muszáj ránéznünk, különben meg se tudjuk, hogy szép vagy ronda, mert a pupillánk sajnos csak a fókuszponton lát élesen.
Szóval ha valaki rátok néz, ne gondoljátok, hogy "Na, hát ennek is tetszettem!", hanem ha valaki szó szerint bámul a pofádba, plusz a testedet is végigméri....na annak tetszel.
Kevesebb ego, több gondolkodás.
Én sok csajt megnézek, nem csak azokat akiken kifejezetten minden bejön. Van egyszerűen olyan hogy egy csajnak csak a lábai, segge, vagy esetleg csak az arca megfog és kész. Van olyan is hogy nem tetszik rajta semmi, csak a melle.
Ha már így témánál vagyunk, egyszerűen utálom azokat a nőket akik direkt csöcskidobós cuccot vesznek fel, aztán meg zavarják őket ha nézik...
írták hogy ha elmennek mellettük/a buszon hátramenet közbe, stb... nézik őket? miért, most forduljunk el, vagy lehajtott fejjel menjünk a másik mellett? én ránézek az emberekre és hú, ha valaki rám néz nem gondolom azt hogy jaj biztos bejövök neki.
meg nem csak a szépeket nézik az emberek, ma volt egy srác a buszon, (velem szembe) és azt néztem hogy annak olyan tenyérbemászó fogyatékos (már elnézést de tényleg, és nem volt az, tehát nem bántásnak értem) feje volt, és a csaja meg simán elment egy magas középkategóriásnak. vagy ha valakinek akár valami ruhája is tetszik, vagy próbálom kiolvasni hogy mi van a pólójára írva pl, akkor is nézem. és nem, közben nem jön be.
a kérdésre válaszolva, nem érzem, vagy csak túl bamba vagyok ahhoz?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!