Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Náluk alszom, mit csinálhatnánk?
A gondom az, hogy jövő héten először alszom a barátoméknál. 17 éves vagyok, ő 20, én még szűz vagyok. Lekefüdni nem akarok még vele, de nem is az az erőszakos fajta aki leteperne :)
Mi egyebet lehetne még csinálni? Nagyon szeretem és szeretek vele lenni, de kicsit félek is, hogy unatkozni fogunk. Fogunk dvd-t nézni, rendelünk kaját, egyéb ötlet?
Légyszi komoly válaszokat ha lehet, köszönöm!
pl társasozatok,puzzlezatok,multi (cod4 egyéb):D
játszatok felesz vagy merszet.
Ha lefeküdni nem akarsz vele még, szóba jöhet a petting esetleg. Bár gondolom az is kissé félős számodra, azért utána olvasni megéri...
Amúgy, játszhattok, beszélgethettek, feltétlen mond el neki, hogy te még várni akarsz
Kaját rendelni, beszélgetni, filmet nézni, csókolódzni és szeretgetni egymást (film közben), együtt fürdeni, utána petting és összeölelkezve elaludni. 98%-os nap.
23F (Bp. Buda) barátnőn nekem is fiatalabb ő még csak 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!