Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aaaannyira utaloom h kicsi a mellem:$ ez mennyire zavarja a fiukat amugy? : )
Figyelt kérdés
jojo nem vagyok lapos, de szerintem olyan kicsik.165cm es 51kg vagyok amugy szoval nem vagyok anorexiasan vekony.:) meg tudom fog meg noni de akkor is..engem marhara zavar:D
16L
2010. dec. 30. 14:48
11/26 anonim válasza:
nekem is kicsi, vékonyabb is vagyok nálad sokkal sajnos, 165 cm/42 kg vagyok. Legalább kicsi és formás a mellem és rájöttem, h sokkal jobban tetszik, mint mondjuk az osztálytársamé, akinek akkora van mint a feje és a háta mögött mindenki röhög rajta. 18/L
13/26 anonim válasza:
jajj bocsi kétszer küldtem el:/
14/26 anonim válasza:
ne utáld :) barátnőmnek is kicsi, a legkisebb kosarú melltartót nem tölti ki... de imádom :) (annyira nem kicsi mint itt feltettek nemrég képeket vmi negativ mellü lányrol... asszem valami valóvilágos... pfheh)
nem kéne hogy másmilyen legyen :)
21/f
15/26 A kérdező kommentje:
annyira aranyosak vagytok:) koszonom:)
2010. dec. 30. 15:39
16/26 A kérdező kommentje:
15:24
aha Zsofinak..:) annyira azert nekem se kicsi:)
2010. dec. 30. 15:41
18/26 anonim válasza:
Jaja én is láttam a valóvilágos zsófinak, még örültem is magamban, h végre vkinek kisebb mint nekem:)
19/26 A kérdező kommentje:
Szerintem amugy tok jo h nem szilikonoztat annak ellenere h telleg nagyon kicsi van neki.:) En nem biztos h ha betoltom a 18at meg tudom allni..Utalom a melleim:D Arcra viszont Zsofi nagyon szep..
2010. dec. 30. 16:57
20/26 anonim válasza:
én betöltöttem már, de semmi pénzért nem csináltatnám meg:) egyébéként szerintem is szép arca, de híznia kéne, bárt tudom milyen nehéz annak aki nem tud, sajnos én is iylen vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!