Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek azok a lányok jönnek be, akik sokat nevetnek, vagy azok, akik inkább komolyak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 14:26
1/23 anonim válasza:
aki sokat nevet, én is szeretek nevetni és vidám emberek társaságában lenni :D
2/23 anonim válasza:
Inkább azok akik tudják h mikor kell komolynak lenni és mikor kell nevetni! Ismertem olyan lányt aki akkor is röhögött, amikor egyáltalán nem volt illendő!
26/f
3/23 Moszuke válasza:
röhögjön csak éjjel-nappal..:) nem szabad a világban semmit se komolyan venni.
4/23 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előttem válaszolóval !
5/23 anonim válasza:
Nekem az alapvetően vidám csajszik jönnek be, de semmiképpen nem azok, akik a komoly helyzetekben is csak vihogni tudnak.
6/23 anonim válasza:
Nekem a harcos fazonú lányok jönnek be, de a vihogó ribancok NEM.
7/23 Kamuuu válasza:
Tudjon lenni mind 2 de nevessen többet :) legyen boldog
8/23 A kérdező kommentje:
már csak a kíváncsiság kedvéért:
harcos fazonú lányoook? :)):))
egyébként köszönöm a válaszokat :)
2010. dec. 30. 14:37
9/23 anonim válasza:
14:33-as ki beszélt itt ribancokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!