Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor szeretném elweszteni a szüzességemet, de wan egy probléma. Mit ajánlotok?
17 éves lány wagyok, a párommal nagyon szeretjük egymást. Ő 19 éwes és már volt egy csomó barátnője, azt mondja, hogy gombás a farka, de kezeli. Én wiszont nagyon szeretném már, de azt mondta, hogy szóba se jöhet a gumi mert edig csak rossz tapasztalatai woltak azzal.
Azt mondta hogy akkor majd leitat, hogy ne aggódjak miatta és majd kiweszi a dákót, ha aktuális lesz. Aztmonta, hogy ez a megszakításos módszer.
Én nagyon aggódok miatta, mer wan egy barinőm, aki augusztus wégén született és a szüleiwel is walami hasonló volt a szitu. Nem akarok gyereket, de elweszíteni se akarom a páromat. Mit tegyek?? :S :S :$
nincs nyitva a doki, már néztem, ezért akarok wmi mást találni, nagyon messze wan a kórház is.
azt mondta a pasim, h ne aggódjak, mert mindent elrendez. és nem is lesz semmi para, mert a haverjának wan wmi tuti cucca, amiwel majd wédekezünk. ezt most mondta, mer hívott telón.
Jézusom...Biztos 17 vagy,nem 13? Nem lehetsz ennyire ostoba. Megszakítással,gombás farokkal,gratulálok...Jelzem,a pasi csak megakar jól b*szni.Mert különbe ntörődne azzal,hogy neked mi lenne a jó. Az meg csak egy béna kifogás,h a gumitól lesz gombás. a sok k*rvától lesz gombás akiket dugdos...
Remélem tényleg csak kamu...Ha nem akkor sok sikert és sikeres abortuszt meg gombakezelést
L/18
hülyék wagytok. -.-" nem lesz gyerekünk, mert mondta, hogy walami tuti cuccal fogunk wédekezni, és ha iszok akk se lesz baj.
MÁR TÖK WÁROM!!^^
gyógyszerre inni...
gombás farok és büdi? ezt írtad? ez kemény... undorító tudsz lenni. gondolkodj már el, te is gombás lehetsz és ezenívül még más betegséget is elkaphatsz meg főleg terhes lehetsz. gumi mindenre megoldás. mondd meg neki h lefekszel vele ha gumit húz. ha neki az nem jó akkor keressen mást.
és amúgy is szted honnan szedte össze a gombáját? tuti van másik nője is... vagy női... mert az nem lehet elkapni az utcán sétálva...
2011.január 1.: Lehetek terhes?A barátom azt mondta,hogy időben kiveszi,de mégsem vette -VAGY- Anyuéknak nem merek szólni,de orvoshoz sem merek menni,viszont a barátom belém élvezett,most mi legyen? -VAGY- A barátom leitatott,de nagyon szeretem és lefeküdtem vele.Utána a haverjával is szexeltem,mert be voltam rúgva.Mindketten belém élveztek,lehetek terhes? -VAGY- Furcsa váladék jön ki belőlem,és nagyon viszketek odalent.Elkaphattam a gombát a barátomtól?
Valamelyiket majd másold ki 1-jén,legalább a helyesírásodért nem fognak basztatni...Gratulálok,hogy 17 évesen ennyi eszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!