Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok, nagyon lejárattam magam? (részletek lent)
Egyáltalán nem vagy szánalmas.
Legalább te őszintén megmondtad neki azt,amit érzel.
Sokan nem merték volna megmondani egy srácnak a szemébe.
de ha látod rajta,hogy nem érdekled,és idegesíted,akkor inkább hagyd a fenébe,mert azt fogja hinni hogy nyomulós vagy nagyon.Inkább keress valaki mást,hidd el,mindenkinél van 1000 x jobb :)
Valah igy vagyok en is csak en bolond Msn-en mondtam el neki amire o persze semmit nem valaszolt. Majd kitiltottam es visszairtam (persze o nem fogadott el)=> nah erre mondjak hogy egettem magam.
Te elmondtad neki mit erzel hozzateszem SZEMELYESEN, amire buszke lehetsz, mert nagyon sok fiu van, aki nem meri a csaj szemebe mondani mit erez es ezt te lany letedre megtetted... Szerintem hagyd a sracot kis ideig ne beszelj vele, max koszonj neki ha talakoztok. Majd el fog jonni a te idod is
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!