Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sasna kérdése:
A pasiknak bejönnek a hastáncos lányok?
Figyelt kérdés
:)
20, l
2010. dec. 29. 01:38
11/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be ez a hastáncos dolog. De attól még simán járnék egy hastáncossal. Csak nem emiatt fogom körülrajongani.
12/18 A kérdező kommentje:
én se igy szoktam hóditani.. szia x vagyok, és hastancolok :)
2010. dec. 29. 02:36
13/18 anonim válasza:
Oké, nem is feltételeztem, csak van pár hastáncos ismerősöm - igaz, csak amatőr szinten, hobbiból űzik - és szinte elvárja, hogy minden pasi odáig legyen emiatt. Erre céloztam, hogy nem jön be maga a hastánc, meg minden, de ha úgy alakul, meg nem akadályozna abban, hogy járjak egy hastáncossal. Egyébként miért kérdezed? :)
14/18 A kérdező kommentje:
csak érdekelt.. mert nekem meg úgy jön le a dolog, h minden pasi elvan, h jajj, hastancolok, de ha nem lenne ez, akkor észre se vennének?
2010. dec. 29. 02:46
15/18 anonim válasza:
Jogos, vannak ilyen pasik. De az értelmesebb sosem a felszínt szokta nézni. ;)
16/18 anonim válasza:
Engem kimondottan taszít, de lehet én vagyok ilyen fura szerzet.
17/18 anonim válasza:
Nekem nagyon is tetszenek! :) Gyönyörű a kidomborodó poci.
18/18 A kérdező kommentje:
de mi taszit benne?
2010. dec. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!