Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak manapság?
Szaisztok!
Kelelne egy kis tipp, a csajozáshoz...
Én egy rendkívül félénk gyerek vagyok!..
Karácsonyra készítettem neki ajándékot, de nem mertem neki odaadni...
Tudniillik nem vagyok olyan vékony, tehát mondhatom magam túlsúlyosnak ( :-( )
Mit kellene csinálnom, h. összejöjjön :)??
Először is. Eltudod magad fogadni túlsúlyosan vagy nem? Mert ha nem akkor amíg lenem fogsz ne is próbálkozz csajozással. A csajok általában irtóznak a kövér(nem a macisról beszélek) pasiktól főleg ha még nyálas vagy velük az még tovább ront a helyzeten. Annyi a lényeg, hogy magabiztos kell legyél tudjál a lányokkal csipkelődni de csak annyira hogy megnevettesd őket. Amíg nem fogadod el magad vagy fogysz le ez megvalósíthatatlan. És addig csajt se nagyon fogsz fogni. Ha fogyni akarsz pár tipp: Ne kezdj el egy önkínzó fogyókúrát. Helyette válts teljes életmódot(neten keresgélj valamit) és rendszeresen mozogj, a biciklizést jobban ajánlom!
Remélem tudtam segíteni
21/F
Pár tipp
talizz pár haveroddal akiknek van csaja azoknak meg barátnője
iratokozz be konditerembe ahol csajok is vannak és alakitsd a zsirt izommá, jobban fejlődsz mintha gizda lennél-
találka.hu chat.hu parom.hu ezeken regelj
ha nincs haverod sem konditeremben szerezhetsz és amikor péntekesténként összefutsz velük meg a barátnőjükkel, és azok hugaival vagy épp barátnőikkel akkor sima ügy
én ezzel az utolsó módszerrel szereztem egy modell csajt
és már velem van 3 éve.
25f
köszönöm a tippeket ;)...
Hátr nem nagyon tudom magam elfogadni így... :(
Akkor megpróbálkozok az életmód váltáson!.. .;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!