Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most joggal utál szerintetek? Vagy miért? Lent
Szóval 1,5 évig együtt. Mostanában, mióta elkezdett esni a hó, meg nem túl jó eleve az időjárás, lesz@rja a fejem. Nem foglalkozott azzal, h nekem is rossz h tél van, folyamatosan fájdalmat okozott. Most azt is megmondta, h neki a haverja mindennél fontosabb, legalábbis nálam biztosan. Én szeretem, és vele akarok lenni, de nem bírom, hogy nem figyel rám soha, nem ír 1 smst, nem hív fel, etc. 147 km-re lakik tőlem, és úgy volt, h 29.-én jön, de aztmondja inkább nem, mert beteg. És azt se mondta, h akkor menjek én...Szerettem volna vele tölteni a szilvesztert, és most nem tudom mi van. 1x hívni akartam, ki van kapcsolva, msnen meg vagy letiltott, vagy nem tudom. Mit csináljak? Szeretem, nem akarom elveszíteni.
16L és 16F
Muszáj leszel elfelejteni.. Lehet más vn dologban, egy közelebbi lány.. akivel többször tud találkozni vagy ilyesmi..
hagyd el.
bocsi....
muszáj leszel elfelejteni....
lépett....
a fiúk ilyenek....
fáj nekik az őszinteség....
menj el a barátnőiddel / barátaiddal szilveszterkor bulizni...
majd ott lesz másik barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!