Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan izgat a harmad unokatesóm. Ez nagyon beteges?
Figyelt kérdés
Mindig, mikor találkozunk, flörtöl velem, célozgat, hogy jó csaj vagyok és ez nekem olyan jó. Nem járnék vele, meg semmi, de "úgy" izgat..szilveszterkor egy buliban fogunk találkozni és félek, hogy majd felkér táncolni vagy ilyesmi és előtörnek belőlem ezek az érzések. Ez nagyon beteges? 17/L2010. dec. 26. 16:04
2/7 A kérdező kommentje:
nem csaj
2010. dec. 26. 16:10
4/7 Foorty válasza:
Annyira nem, mivel elég messzi rokon így majdnem olyan mintha egy idegen lenne. nem is igen tartják rokonnak már.
lehet, hogy nem akar semmit csak te érzed úgy, de ha benne van, akkor mért ne? semmi se tiltja!
én persze soha, de ami tény az tény.
5/7 anonim válasza:
Nem beteg, mert távoli rokon. Elméletben én is meghúznám a másodunokatesómat.
17/F
6/7 A kérdező kommentje:
ráadásul nem is kiskorom óta ismerem, 4 éve találkoztunk először, azóta sem túl gyakran
2010. dec. 26. 16:26
7/7 anonim válasza:
Harmadunokatesó már belefér. Mellesleg egyáltalán nem beteges, egy csaj nyilván örül a bókoknak és izgatja ha egy neki tetsző pasi csinálja, teljesen normális. Nekem is van olyan másod vagy harmad unokatesóm akit nagyon elrendeznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!