Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen, hogyan tehetnék ellene?
Sziasztok
15 éves srác vagyok sajnos eléggé önbizalom hiányos és szégyenlős..
hát a szégyenlőst meglehetősen örököltem, de van hogy kibontakozom(ritka)
hát eléggé frusztráltan érzem magam társaságban van hogy a külsőm miatt is..
nem tudom mit tehetnék.. divatosan öltözködök minden megvan, ápolt.. nem ez a gond =)
Hogyan lehetne esetleg több önbizalmam? Nem olyanra gondolok hogy minden lányt leszólítok stb.. az a helyzet hogy még csak egy visszahúzódóbban se nagyon merek beszélni..
az van hogy ha hozzám nem szólnak én se szólok..
Persze baráti körben más.
Szerintem biztos mindíg ilyen sokáig ébren vagy, és ezért örökké álmos vagy, és kialvatlan.
Korábban kell lefeküdni, és akkor éberebb leszel. Úgy jobb beszélgetni is.... :-)
Alkoholizálj. Ne sokat, ne mindig, de igenis járj el.
Még kétszer voltam részeg csak, de elég felszabadult voltam mindkétszer. Csak tapasztald meg milyen az.
Natessék.. szoktassad rá, hogy ne csak sokáig legyen ébren, de még alkoholizáljon is.
Csak úgy tolonganak a lányok a kialvatlan, másnapos srácok után.
Inkább legyél közvetlen, de magabiztos. Emellett nem goromba műveletlen tuskó.
Szerintem ez inkább működne.
Igen próbáltam már.. de tudod iskolába járok :D Igen van hogy iszok páleszt stb =)
Na de hát 15 évesen nem nagyon kéne =) Főleg nem iskola mellett
Hát goromba és műveletlen az nem vagyok :)
Sőt ha mondhatom magamat kedvesnek és udvariasnak.. legalábbis a mai világban egy kicsit is sokat számít ha udvariasságról beszélünk.
Utolsónak pedig hogy hát.. szoktam beleszólni a témába.. tudnék is van hogy jót is.. de inkább elteszem magam.. az a helyzet hogy raccsolok is sajnos.. eléggé szégyenlem is olyan szavakat mondani amiben található r betű, így tehát kerülöm..szóval eléggé keveset beszélek.
Van egy barátom, aki dadogós. Nehezen teremtett kapcsolatokat, mindíg kinevették. Végül rájött, hogy ha nem húzódik vissza, és nem retten meg a cikizéstől, akkor nyert ügye van.
Azóta ő a legelső mindíg, aki tréfát csinál akár saját magából is, a jóhangulat kedvéért. Jókedvű, magabiztos, és sok a haverja.
Hiába csúfolják, nem fog rajta, hiszen már eleve nevet az egészen.
Raccsolni jó. Régen grófok, nemesek raccsoltak. Nézd meg a Farkasházy Tvadart, ő is raccsol, aztán mégis író, és humolista. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!