Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férfi ideál?
Figyelt kérdés
Linkelnétek egy képet a férfi ideálotokról?2010. dec. 25. 23:43
31/65 anonim válasza:
figy,sok felnottel vok jo barátságba,és tolik is hallok egyetsmást am meg nemhiszem hogy lánylétedre tobbet értenél ehhez má bocs
32/65 anonim válasza:
jah azért van hogy én 81 százalékban adok használhato választ te meg 64 lol szánalom am meg nyugodtan irhatok itt,mivel tudtommal csak a szexuális témáknál van korhatár
33/65 sasna válasza:
nekem meg csak fiúbarátaim vannak, és tudom, h ők milyenek, és sose tettek volna olyat, amilyet velem a volt pasim.. ennyi..
34/65 sasna válasza:
jaj, de gyerekes ez is.. a százalék semmit se jelent..
35/65 anonim válasza:
-.- 1 igenis sokat jelent,mivel válaszaimnak már tobben vették haszát 2meg o a szánalmas,mert vitázni probál,mikor én lese bagozom mibaja
36/65 anonim válasza:
Igen a százalékoddal akarsz felvágni?:)
Hát ha erre vagy kíváncsi, akkor elmondom, hogy én toplista 3. helyezett voltam sokáig és több alkategóriában is elsö. Szerintem nem véletlen, sok helyen segítek és mindenröl megvan a véleményem.
Te meg nehogy már leszólj huszonéveseket, hogy jobban értesz a szerelmi, párkapcsolati dolgokhoz. Fogalmad nincs az egészröl még.
37/65 anonim válasza:
látod,ez benned a szomoru,ink leállsz veszekedni .ez van sprite :))
39/65 anonim válasza:
Én nem álltam le veszekedni. Éppen, hogy te vagy aki elkezdte az egészet még egy másik kérdésnél.
Egyszerüen nem tudom figyelmen kívül hagyni, mikor tudatlanok okoskodnak olyan témában amiröl fogalmuk sincs :)
40/65 anonim válasza:
én eddigse csináltam ssemmit csak nemhagytam hogy fikázzon,mert énis ember vok,és érek annyit mint o :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!